İpek Tuzcuoğlu'nun kararı: Kendime dur dedim

TRT Haber ekranlarında yayınlanan Vapurda Çay Simit Sohbet programına konuk olan ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu, iş ve özel yaşamına ilişkin ilginç açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
İpek Tuzcuoğlu'nun kararı: Kendime dur dedim

TRT Haber ekranlarında yayınlanan Vapurda Çay Simit Sohbet programına konuk olan oyuncu İpek Tuzcuoğlu, iş ve özel yaşamına ilişkin ilginç açıklamalar yaptı.

Programda Ömer Öztürk’ün sorularını yanıtlandıran Tuzcuoğlu, “Gözlerim bana güven veriyor. Kahverengi göz dediğimizde Türkan Şoray gelir hep aklıma. Onun da gözleri kahverengidir, güvenilir, emniyetli bakışları vardır. Asmalı Konak dizisi çekilirken gözleriniz, gözleriniz diye övdüler. Yaradan’a ait onlar dedim. O yüzden kahverengi gözler bana güven veriyor. Gözlerim bana güven veriyor.” dedi.

“KAR VE ZARAR TABLOSU YAPTIM KENDİME”

Vapurda Çay Simit Sohbet programında kendisiyle ilgili aldığı kararlardan da bahseden Tuzcuoğlu, “Kendime ‘kar ve zarar tablosu’ yaptım. Bana zarar veren ya da zarar aldığım konulardan, olaylardan uzaklaştım. Hep zarar, hep zarar nereye kadar dedikten sonra kendime dur dedim. Zararı kara çevirmem gerekiyor. Bana iyi gelen şeyleri yapmaya karar verdim...” diye konuştu.

İpek Tuzcuoğlu'nun kararı: Kendime dur dedim

“İNSANLARIN HALİNE BAKIYORUM, NE SÖZ SÖYLEDİĞİNE BAKMIYORUM ARTIK. ÇÜNKÜ HERKES SALLIYOR”

Ömer Öztürk’ün bir sorusu üzerine insanlara olan güveninin gün geçtikçe azaldığını kaydeden oyuncu şunları söyledi: “İnsanların haline bakıyorum, ne söz söylediğine bakmıyorum artık. Çünkü herkes sallıyor. Bu aslında güvenle alakalı. Güven de ahlaki bir meseledir. Eğer ki bir insan size güven veriyorsa ahlaki düzeni oturmuştur. Ama eğer ki size güven vermiyorsa veya verdiği güveni kırıyorsa ahlaki bir sorun yaşıyordur. Güven vermek çok önemli. Eğer ki sözünü dosdoğru söylersen güven verirsin. Ben çok güvensizlik yaşadım hem de çok ve çabalayan taraf hep bendim...”

“İŞYERİNDE HUZURSUZLUK VARSA BANA DÜNYA KADAR PARA VERSELER DE ÇALIŞMAM“

İşyerinde ve özel yaşamında huzura önem verdiğini sözlerine ekleyen İpek Tuzcuoğlu, “İşyerinde huzursuzluk varsa, bana dünya kadar para verseler yine de ben orada çalışmam. Çünkü bu hayata bir kere geliyorum o yüzden tadını sindire sindire, kendimi büyüte büyüte ilerlemek istiyorum...” dedi.

İpek Tuzcuoğlu’nun konuk olduğu Vapurda Çay Simit Sohbet, Ömer Öztürk’ün sunumuyla 22 Kasım Pazar 11:15’te TRT Haber ekranlarında yayınlanacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin