'İntikam'da yılın düğünü gerçekleşiyor!

Perşembe günleri izleyiciyle buluşan diziden kareler yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
'İntikam'da yılın düğünü gerçekleşiyor!

Kanal D’nin başrollerini Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Alican Yücesoy, Engin Hepileri, Zafer Algöz, Arzu Gamze Kılınç ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştıkları dizisi 'İntikam'ın yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümüne nikah masasına  2. kez oturmaya hazırlanan Şahika (Arzu Gamze Kılınç) ve Haldun’un (Zafer Algöz) düğünü damgasını vuracak. 



İstanbul Pelikan Hill’de gerçekleşen çekimlerde dizideki tüm oyuncular kıyafet ve takıları ile birbirleriyle şıklık yarışındaydılar. Yağmur (Beren Saat) Gucci elbise, Şahika (Arzu Gamze Kılınç) Özlem Süer’in, Aslı (Zeynep Özder) Gamze Saraçoğlu’nun düğün için özel tasarladıkları elbiselerle boy gösterdiler.



Beren Saat’in yaklaşık 5 bin dolar değerindeki mücevherleri Bee Goddess, Arzu Gamze Kılınç, Zeynep Özder ve Beyza Şekerci’nin toplam 15 bin dolar değerindeki takıları ise Lizay Pırlanta imzasını taşıyor.



Dizinin yarın (Perşembe) akşam saat 21.00’de ekrana gelecek bölümünde Şahika, çok da istekli olmamasına rağmen Haldun’a ikinci kez evet demek için nikah memurunun karşısına geçiyor. Şahika ve Haldun’a bu mutlu günlerinde en büyük sürprizi ise, tüm davetlileri dehşete düşürecek  sinsi bir planı olan Yağmur yapıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin