İntikam'da Didem Uzel'i korkutan çekim

Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü için çekilen sahneler paniğe neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
İntikam'da Didem Uzel'i korkutan çekim

Kanal D’nin başrollerini Beren Saat, Nejat işler ve Mert Fırat’ın paylaştığı dizi “İntikam”ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde gerilim dolu dakikalar yaşanacak. 



Bu bölümde, Yağmur’un (Beren Saat) planı sayesinde Leyla (Didem Uzel) Arsoy’ların koruması Adem’in hedefi haline gelecek. Arsoylar’ı gerçekleri kamuoyuna anlatmakla tehdit eden Leyla, bunu pahalıya ödeyecek. Evinin, 6 metre yükseklikteki balkonundan cam masaya çakılan Leyla, intihar şüphesi ile hastaneye kaldırılacak.

 

Zorlu sahnelerin çekimi yaklaşık 6 saat sürdü. Sahnenin gerçeği aratmaması için özel bir teknik kullanıldı. Uzel ve kamera özel bir aparatla makara sistemine bağlandı. Mecha FX tarafından yapılan makaraya çelik iplerle bağlanan Didem Uzel bunun için özel bir kıyafet giydi. Hayatının en tehlikeli sahnesini çektiğini söyleyen güzel oyuncuyu, genel plandan Alexa makara çekimi için de Canon Mark II görüntüledi.



Leyla yaşayacak mı? Yoksa gizemli bir kazanın kurbanı mı olacak? sorularının cevabı, dizinin bu akşam saat 20.00’de ekrana gelecek yeni bölümünde olacak. 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin