İntikam almak için 'Filinta'ya konuk oluyor

TRT1'de ekrana gelen dizi, ünlü oyuncuyu ağırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
İntikam almak için 'Filinta'ya konuk oluyor

Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür,  Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler,  Reshad Strik gibi isimlerin yer aldığı 'Filinta', Salı günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.



Yapımcılığını ES Film ve Maya Film'in üstlendiği, senaryosunu Altuğ Küçük, yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı TRT1 dizisi 'Filinta'ya oyuncu Ahmet Saraçoğlu konuk oluyor.



Ünlü oyuncu 'Filinta'da, 'Geçmişin izlerini' cinayetler işleyerek, ailesinin intikamını almaya yemin etmiş usta bir saatçi rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.



'Filinta'da  geçtiğimiz bölüm Filinta Mustafa (Onur Tuna) ve Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür) Fener Patriğini kurtarıp, Osmanlı Devleti'ni bir Balkan savaşından kurtarmışlardır.  20 Ocak Salı akşamı Filinta'nın yayınlanacak 5. Bölümünde Boris Zaharyas'ın (Serhat Tutumluer) İstanbul üzerindeki oyunları devam etmektedir. Boris, devletin bir banka kuracağı haberini almış, bu bankaya ortak olabilmek için çalışmalara başlamıştır. Bu arada İstanbul'da seri cinayetler işlenmeye başlamıştır. Katil her işlenen cinayetin yanına  bir saat bırakmaktadır. Filinta Mustafa ivedilikle bu vakanın peşine düşer. Acaba seri cinayetler işleyen bu katili, bir sonraki kurbandan önce bulabilecek midir?  Ve tüm bunların ucu 'Filinta'nın can düşmanı Boris Zaharyas'a dayanmaktadır. 'Filinta' Mustafa gizli kalmış geçmişi hakkındaki büyük gizemi çözmek için de hiç beklenmedik bir yerden yardım alacaktır. 



"İntikam almak için 'Filinta'ya konuk oluyor!" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin