İntihar girişiminde bulunduğu iddia edilen Zerrin Özer ile ilgili yeni haber! Sağlık durumu nasıl

Türk Pop Müziği'nin efsane isimlerinden Zerrin Özer, hayranlarını korkuttu. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldı. Zerrin Özer'in intihar girişiminde bulunduğu iddiası bir anda gündeme bomba gibi düştü. Özer'in sağlık durumuyla ilgili menajerinden açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
İntihar girişiminde bulunduğu iddia edilen Zerrin Özer ile ilgili yeni haber! Sağlık durumu nasıl

Köpeği Hurma'yı kaybettikten sonra bir hayli zor zamanlar geçiren şarkıcı Zerrin Özer, 'intihar etti' haberleriyle gündeme geldi. Önceki akşam kaldırıldığı hastanede görüntülenen Özer'in menajeri, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Hayvan sevgisiyle tanınan Zerrin Özer, geçtiğimiz hafta Hurma isimli köpeğinin ölümüyle yıkılmıştı. Özer, acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu.

Instagram'dan paylaştı

Hurma ile birlikte çekilen karesini yayınlayan ünlü sanatçı, paylaşımına; ''Çok sevdiğim oğlum her şeyim Hurma'mı kaybettim! Allah'ım nasıl bir acıdır bu. Lütfen bu resmi görürseniz, bir dua eder misiniz? Teşekkür ederim...ZR'' notunu düşmüştü.

İntihar mı etti?

Can dostu Hurma'nın vefatının ardından zor günler geçirdiği söylenen 64 yaşındaki Zerrin Özer, 'intihar etti' haberleriyle gündeme geldi.

Özel odaya alındı

Önceki akşam kaldırıldığı Şişli Etfal Hamidiye hastanesinde görüntülenen Özer'in acil müşahede odasındaki müdahale sonrası sedye üzerinde özel odaya alındığı görüldü.

Menajeri konuştu

Ünlü sanatçının, 10-15 tane ilaç içip, intihar ettiği bu nedenle hastanelik olduğu iddialarına menajeri Haluk Şentürk’ten yalanlama geldi.

Şentürk,“15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeği Hurma’nın ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu. İntihar söz konusu değil. Sağlık durumu iyi” diye açıklama yaptı.

Öte yandan güvenlik görevlileri, Zerrin Özer’in kırmızı alandan çıkarılıp odaya götürüldüğü sırada telefonla görüntü almak isteyen muhabirlere saldırdı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin