Interpress'in yeni departmanına yeni direktör

Medya takip şirketinin satın aldığı medya analiz departmanın başına hangi isim getirildi?

Google Haberlere Abone ol
Interpress'in yeni departmanına yeni direktör

Interpress, AVD Araştırma'ya ait medya analiz departmanını satın alarak, bünyesinde oluşturduğu yeni analiz bölümünün başına Ufuk Aydın'ı direktör olarak getirdi.



Reklam eşdeğeri ile yapılan ölçümlemeye karşı artan eleştirilere paralel olarak Interpress, AMEC'in medya analiz standartlarını belirlemek adına ortaya koyduğu Barcelona İlkelerini temel alan yeni bir iletişim değerleme metodolojisini uygulamaya alıyor.



Medya Ölçümlemeleri konusunda yatırımlarına hız veren Interpress Genel Müdürü Ömer Özkan konu hakkında yaptığı açıklamada, "AMEC’in medya analiz standartlarını belirlemek adına ortaya koyduğu Barcelona İlkelerini temel alan yeni analiz metodolojileri geliştirmek konusunda sona geldik" dedi. 



Medya Analiz Departmanının başına Ufuk Aydın getirildi



Interpress'teki medya analizlerinin yeni yapılanması sürecinde Ufuk Aydın analiz metodolojileri servisinin başına getirildi. Ufuk Aydın, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler lisans, Marmara Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama yüksek lisans mezunu. Pazar Araştırma şirketinde kurumsal itibar araştırmaları, kullanım ve tutum araştırmaları ile ürün/kavram/reklam testleri konularında çok sayıda araştırma projesinin yöneticiliğini yapmış olan Ufuk Aydın, daha önce medya takip sektöründe Araştırma Direktörü sıfatıyla, müşteriye özel medya analiz metodolojilerinin üretilmesi ile raporlamaları konusunda da çalıştı. AVD Araştırma'nın kuruculuğunu da yapmış olan Ufuk Aydın halen Uluslararası İletişim Ölçme ve Değerlendirme Birliği'nin (AMEC) College eğitimlerini alan Türkiye'deki ilk ve tek kişi olma özelliğini taşıyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin