İnternette ilk altı ayda en çok ne satıldı?? Hepsiburada 2023 yılının ilk altı ayının alışveriş trendlerini açıkladı

Hepsiburada, 2023 yılının ilk altı ayında platformu üzerinden yapılan alışverişleri inceleyerek tüketici eğilimlerini açıkladı. Verilere göre, 2023'ün ilk 6 ayında, en çok temel tüketim & gıda, dijital ürünler, sağlık ve güzellik, giyim, teknoloji ürünleri, küçük ev aletleri ve ev - yaşam kategorisinden alışveriş yapıldı. İlk 6 ayda en çok akıllı çocuk saati satıldı. En çok alışveriş yapan şehirler ise; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli oldu.

Google Haberlere Abone ol
İnternette ilk altı ayda en çok ne satıldı?? Hepsiburada 2023 yılının ilk altı ayının alışveriş trendlerini açıkladı

Hepsiburada’da, teknoloji markalarının gözde ürünlerini çok özel fiyatlarla bulan kullanıcılar bilgisayar kategorisinde en çok mouse, USB bellekler, taşınabilir bilgisayar, monitor, klavye ve hafıza kartları satın aldı.

Hepsiburada  ev - yaşam kategorisinde sunulan zengin seçenekler arasında yastıklar, nevresim takımları ve saklama ürünleri en çok satılan ürünler olarak öne çıktı.

Küçük ev aletlerinde fritözler geçen senenin aynı dönemine göre %422 artışla en çok satan olurken, robot süpürgeler ve saç sakal düzeltme makineleri de müşterilerin en çok tercih ettiği ürünlerden oldu.

En beğenilen teknoloji markalarının cep telefonları teknoloji tutkunlarının en çok ilgi gösterdiği ürünlerden olmaya devam etti.

Hepsiburada’nın kozmetik kategorisinde cillt bakım ürünleri, parfümler, cilt yenileyici kremler ve makyaj malzemeleri müşteriler tarafından yoğun ilgi gören ürünler olarak ön plana çıktı.

Müşteriler, yılın ilk altı ayında temel tüketim ve gıda kategorisinde en çok ilgiyi ıslak mendillere, bebek bezine ve tuvalet kağıdına gösterdi.

Market kategorisinde ise bisküvi ve kekleri tercih edilirken, çikolata ve gofretleri kullanıcılar tarafından en çok tercih edilenlerden oldu. 

Hepsiburada platformunda farklı renk ve model alternatiflerinin yer aldığı giyim kategorisinde bebek body’leri ve tişörtler en çok satılan ürünler arasında yer aldı.

Spor tutkunları spor ve outdoor kategorisinde sevilen markalardan alışveriş yapmaya devam etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler hepsiburada
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin