İnternete bağlanan akıllı saat Türkiye'de

Dünyadaki ilk gerçek akıllı saat 'i'm Watch' Türkiye pazarına sunuldu

Google Haberlere Abone ol
İnternete bağlanan akıllı saat Türkiye'de

Aksoy Bilişim, akıllı saat i'm Watch'u Türkiye pazarına sundu. iPhone ve Android telefonlarla uyumlu olan i'm Watch; akıllı telefonların yerini alan değil, Bluetooth bağlantısı ile doğrudan telefonların yönetilmesini sağlayan yeni nesil bir cihaz. 



Bluetooth yoluyla akıllı telefonunuza bağlanıp arama, SMS, email, Facebook, Twitter, Instagram, müzik gibi ihtiyacınız olan her türlü uygulamayı her an bileğinizde taşıyabileceğiniz i'm Watch ile cep telefonunuzu cebinizde, çantanızda veya masanızda bırakıp, gelen aramaları doğrudan i'm Watch ile cevaplayabiliyorsunuz. 



İtalyan tasarımı ve teknolojisine sahip i'm Watch, "giyilebilir akıllı ürünler" segmentinde yepyeni bir alternatif sunuyor. Arayan kişinin ismini ve numarasını göstererek aramalara cevap vermenize, numara çevirerek veya rehberinizdeki ismi söyleyerek arama yapmanıza, favori şehirlerinizdeki hava durumunu kontrol etmenize ve otomatik olarak senkronizasyon yapmanıza olanak sağlıyor. Üstelik Facebook, Twitter ve Instagram'da paylaşılan gönderileri kolayca takip edebiliyor ve beğenebiliyorsunuz.



Android tabanlı i'm Droid 2 teknolojisine sahip olan i'm Watch kablosuz erişim ve Wi-Fi bağlantılarını da kullanabiliyor.



Bulut teknolojisine sahip olan i!m watch uzaktan kontrol edilebiliyor ve kapatmak için sallamanız yeterli oluyor.



i'm Watch, 899 liradan piyasaya sunuldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin