İnternet mağdurlarının yaşadıkları kitaplaşıyor!

İnternet mağdurlarının yaşadıkları olumsuz olaylar bir kitapta toplanacak.

Google Haberlere Abone ol
İnternet mağdurlarının yaşadıkları kitaplaşıyor!

İnternet, Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Koordinatörü Av. Meltem Banko, internet mağdurlarının yaşadıkları olumsuz olayları bir kitapta toplamaya hazırlanıyor.



Kitap ile vatandaşların internet konusunda bilgilendirilmesi ve internet üzerinden oluşabilecek her türlü mağduriyetin önüne geçilmesi hedefleniyor.



Bu alanda sayısız mağdurun bulunduğunu belirten Av. Meltem Banko, söz konusu kitapta mağdurların hikayelerine de yer vereceklerini söyledi. Açıklamalarında tüm mağdurlara çağrıda bulunan Banko; vatandaşların kendilerine daha rahat ulaşabilmeleri için kitap çalışmasına özel iletişim ağı oluşturduklarını ve mağdur kişilerin bankointernet@gmail.com adresine yaşadıkları sıkıntıyı yazmalarını istedi. Her türlü mağduriyetlerin kendilerine bildirebileceğini dile getiren Banko, sıkça rastlanan mağduriyetler arasında; Dolandırıcılık, Müstehcen görüntüler ile Şantaj, İnternet Cincilik, Sanal Kumar, Tehdit, Evli kişilerin uğradıkları mağduriyetler, Genç kızların düştükleri tuzaklar, sahte profiller ile yapılan karalama kampanyaları” olduğunu ifade etti.



Av. Meltem Banko tarafından hazırlanan kitap Mart ayında piyasaya çıkacak. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin