'İnternet Ekipler Amiri'nden dijital tüyolar

Gazeteci Serdar Kuzuloğlu, 'Dijital Çağda Hayatta Kalma Rehberi' atölyesi gerçekleştirecek.

Google Haberlere Abone ol
'İnternet Ekipler Amiri'nden dijital tüyolar

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin eğitim, kültür ve festival merkezi santralistanbul'da açılan The School of Life İstanbul'da Serdar Kuzuloğlu, 15 Şubat Pazar günü 'Dijital Çağda Hayatta Kalma Rehberi' atölyesi gerçekleştirecek.



Bugün önceki kuşaklardan çok daha fazla kaynak, ürün ve hizmete erişebilir haldeyiz. Neredeyse her alanda sonsuz seçeneğe sahibiz. Ne var ki, her şeye sahip olmak bizi mutlu etti mi? Geleceğe dair endişelerimizi giderdi mi? 



Bilişim ve teknoloji alanında çalışmalarıyla tanınan gazeteci-yazar, 'İnternet Ekipler Amiri' Serdar Kuzuloğlu'nun bir diğer uzmanlık alanı da 'soru sormak'.



Kuzuloğlu bugünkü sorunumuzun yanlış sorunlara odaklanıp, yanlış sorulara cevap aramamız olduğunu düşünüyor. Tüketerek mutlu olamadığımızı fark ettik ama neye tutunacağız? İrili ufaklı cihazlarımızın ekranlarına olan tutkumuz boşuna mı? Bu soruların yanıtlarını tartışıyor.



Kuzuloğlu, 15 Şubat Pazar günü The School of Life'ın özel atölyesinde 'Dijital Çağda Hayatta Kalma Rehberi'ni paylaşacak. 

 

Dijital araç ve hizmetlerin şekillendirdiği dünyada çizgileri nasıl aşacağımıza, kontrolü nasıl ele alabileceğimize değinecek. Bize başarı olarak gösterilen hedeflere ulaşma stresi altında tükettiğimiz hayatlarımızın hikayesi üzerine söyleşecek, sorularına yanıt arayacak. 



15 Şubat 2015, Pazar günü gerçekleşecek atölyenin programı:



16.00 İkram ve Sohbet

16:30 Atölye

19.00 Etkinlik sonu



MEKAN

The School of Life Istanbul, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesi



Katılımcılar buradan kayıt yaptırabilir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin