Inter, Milan karşısında ilk 11 dakikada fişi çekti! Şampiyonlar Ligi finali için büyük avantaj

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında Inter deplasmanda Milan'ı Edin Dzeko ve Henrikh Mkhitaryan'ın golleriyle 2-0 mağlup ederek final için büyük avantaj yakaladı.

Google Haberlere Abone ol
Inter, Milan karşısında ilk 11 dakikada fişi çekti! Şampiyonlar Ligi finali için büyük avantaj

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçlarının heyecanı dün oynanan Real Madrid-Manchester City mücadelesiyle başlamıştı. Müthiş bir heyecana sahne olan maçta taraflar eşitliği bozamamış ve sahadan 1-1'lik skorla berabere ayrılmıştı.

Yarı finalin ikinci maçında ise İtalyan devleri Milan ile Inter karşı karşıya geldi. Inter mücadeleden 8. dakikada Dzeko ve 11. dakikada Mkhitaryan'ın golleriyle 2-0 galip ayrılarak rövanş ve final için büyük avantaj elde etti.

Inter'de milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu 78 dakika sahada kaldı. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 16 Mayıs Salı günü oynanacak.

EDIN DZEKO KLASINI KONUŞTURDU

Maçtaki gol perdesini müthiş bir vuruşla açan Edin Dzeko, bu sezon Luka Modric'le birlikte Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en yaşlı oyuncu oldu.(37 yıl 54 gün)

TRİBÜNDE TANIDIK İSİMLER

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki Milan-Inter derbisini San Siro'da takip etti. Milan'ın efsane isimleri arasında yer alan Pirlo, futbolculuk döneminde Milan ile 2002-2003 ve 2006-2007 sezonlarında Şampiyonlar Ligi'ni kazanan kadroda yer almıştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Cenk Ergün de Milan-Inter derbisini San Siro'a takip etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin