İntenette tanışanlar daha mutlu

Yapılan bir anket, internette başlayan ilişkilerle ilgili ilginç sonuçlar ortaya koydu.

Google Haberlere Abone ol
İntenette tanışanlar daha mutlu

eCift.com'un yaptığı bir anket sanal ortamda kurulan ilişkiler hakkında ilginç sonuçlar verdi. 



eCift.com, 2014'e girerken kullanıcılarına 'Bir ilişkiniz varken yeni yılda yeni bir aşk dilediniz mi?' sorusunu yöneltti. Ankete katılanların yüzde 55'i 'hayır'  cevabını verdi. Bu ankete göre internet üzerinden tanışan çiftler, klasik yollarla tanışanlara göre ilişkilerinde çok daha mutlu ve yeni bir aşk beklentileri yok. 



İnternette tanışmak daha cazip



Özellikle son 10 yılda değişen dinamiklerle insanlar, sadece bilgiye ulaşmak için değil tanışmak ve hatta evlenmek için de internetin cevherlerinden yararlanıyor.



Facebook'un durdurulamaz yükselişi ve Twitter'ın ayrı bir kulvardan geliştirdiği rekabetle paylaşımlar çığ gibi büyürken insanlar partner arayışını daha spesifik mecralardan sürdürmeyi tercih ediyor.



Bu mecralardan biri de eCift.com. Üye sayısı 4,5 milyona ulaşan 'ciddi arkadaşlık' sitesinin Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşegül Ayhan, daha sağlıklı bir ilişki kurabilmek ve heyecanı taze tutmak için internet üzerinden tanışmanın daha cazip olduğunu şu şekilde vurguluyor:



"İnternet üzerinden öncelikle fikir paylaşımı yaparak tanışmak ve daha sonrasında bir araya gelmek sağlam bir ilişki kurmanın temel taşlarından birisi. Rastgele bir online platformda arayışa girmektense özellikle eCift gibi ciddi ve güvenilir bir ortamda tanışmak ve anlaşmak, kişilerde güven duygusunu artırarak, ilişkinin monotonluktan uzak ve  taze kalmasını sağlıyor."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin