Instagram'daki takipçisi artan Merve Boluğur, reklam ücretlerine yüzde 70 zam yaptı!

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Merve Boluğur, Instagram hesabının takipçi sayısını artırınca sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı reklam içerikli paylaşımlarının ücretine zam yaptı.  3 milyon 600 bin takipçi sayısına ulaşan oyuncu, reklam içerikli paylaşımlardan 30 bin TL alıyordu. Boluğur, artık reklam içerikli paylaşımları için 50 bin TL istiyor. 

Google Haberlere Abone ol
Instagram'daki takipçisi artan Merve Boluğur, reklam ücretlerine yüzde 70 zam yaptı!

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Merve Boluğur, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Bu sosyal medya platformundaki takipçi sayısını artıran oyuncu, reklam içerikli paylaşımları için talep ettiği ücreti de arttırdı.

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanmasıyla bilinen oyuncu Merve Boluğur, bu sayede sık sık magazin gündemine geliyor. 

Posta'da yer alan habere göre, Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Boluğur, Instagram hesabının takipçi sayısını artırınca sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı reklam içerikli paylaşımlarının ücretine zam yaptı. 

 3 milyon 600 bin takipçi sayısına ulaşan oyuncu, reklam içerikli paylaşımlardan 30 bin TL alıyordu. Boluğur, artık reklam içerikli paylaşımları için 50 bin TL istiyor. 

Geçtiğimiz günlerde bir psikologla YouTube kanalından video yayınlayan 33 yaşındaki oyuncu, ilişkide tahammül edemediklerini şöyle sıralamıştı:

"Aşırı cool olması", "Ergen olması", "Anne bağımlısı olması", "Kaotik ve kıskanç ilişki", "Aşırı iltifat etmesi ve büyük cümleler kurması."Boluğur ayrıca, "Meditasyon bana çok yardımcı oldu. Sevgi gibi kelimelerin bende ne çağrıştırdığını ve bu duyguyu kolayca kime aktarıyorum diye düşünüyorum" demişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin