Instagram'da mavi tik nasıl alınır. 2023 Instagram'da mavi tik ücreti ne kadar? Instagram'da parayla mavi tik başvuru yapma yöntemi

Instagram'da yapılan yeni güncelleme ile artık parasını ödeyen herkes mavi tik alabilecek. Daha önceden ünlülerin, fenomenlerin, tanınan kişilerin kullandığı 'onaylı profil' anlamına gelen mavi tiki satın alma işlemleri Instgaram'ın ayarlar kısmından yapılıyor. Bu kapsamda Instagram'ı mavi tik ile kullanmak isteyen adaylar mavi tik satın alma yöntemlerini sorguluyor. Peki Instagram'da mavi tik nasıl alınır, ücreti ne kadar? İşte Instagram'da parayla mavi tik başvuru yapma yöntemi.

Google Haberlere Abone ol
Instagram'da mavi tik nasıl alınır. 2023 Instagram'da mavi tik ücreti ne kadar? Instagram'da parayla mavi tik başvuru yapma yöntemi

Instagram günümüzde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında geliyor. Devamlı güncellenmeye devam eden Instagram'ın farklı özellikleri kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Twitter Blue abonelik hizmtini devreye sokmasının ardından Meta, Inc. şirketi Instagram ödeme tabanlı mavi tik abonelik hizmetini piyasaya sürdü. Instagram'ı mavi tikli hesapla kullanmak için yapılacak başvuru süreci ise son derece basit.

Peki Instagram'da mavi tik nasıl alınır? 2023 Instagram'da mavi tik ücreti ne kadar? İşte Instagram'da parayla mavi tik başvuru yapma yöntemi.

INSTAGRAM'DA MAVİ TİK ALMA ÜCRETİ NE KADAR?

Instagram Meta Verified ile mavi tik alma ücreti web kullanıcıları için 11.99 dolar, iOS ve Android mobil cihazlar için ise 14.99 dolar olarak belirlendi.

Ödemeler tek seferlik değil, aylık ücret olarak alınır.

Instagram'da mavi tik nasıl alınır. 2023 Instagram'da mavi tik ücreti ne kadar? Instagram'da parayla mavi tik başvuru yapma yöntemi

INSTAGRAM'DA ÜCRETLİ MAVİ TİK BAŞVURU YAPMA ŞARTLARI NELER?

Meta Verified 18 yaş üstü kullanıcılara yöneliktir. Henüz bazı bölgeler ve işletme hesapları için tamamıyla uygun değildir. 

INSTAGRAM'DA MAVİ TİK NASIL ALINIR?

Instagram'da mavi tik almak istediğiniz hesaba giriş yapın. Ardından ayarlar menüsüne gidin. Açılan seçenekler sayfasındaki 'Hesaplar Merkezi'nde daha fazlasını gör' butonuna dokunun ve 'Meta Verified' abonelik işlemini başlatın.

'Meta Verified' seçeneğine dokunduktan sonra hesabınızın uygunluğunu görüntüleyebilirsiniz. Ardından Instagram mavi tik satın alma işlemlerinizi başlatmak istediğiniz profili seçin. Ardından 'abone ol' kısmına yönleneceksiniz. Adınız ve profilinizin altında bulunan 'Meta Verified kullanılabilir' ibaresini gördükten sonra abone olmak istediğiniz profil için 'abone ol' butonuna basın. Abonelik işlemlerinizi etkinleştirmek için kimlik onaylaması yapmanız gerekecek. 

Son işlemle 'şimdi öde' seçeneğine dokunun. Ödeme işleminizi seçtikten sonra 'abone ol' butonuna tıklayarak tamamlayın.

META VERİFİED ABONELİĞİ HEM INSTAGRAM HEM DE FACEBOOK İÇİN GEÇERLİ Mİ?

Instagram ve Facebook Meta, Inc. tarafından yönetiliyor ancak Meta Verified abonelikleri ortak değildir. Yani Instagram'da abonelik almak otomatik olarak Facebook'ta da doğrulanmış hesap kullabileceğiniz anlamına gelmiyor. 

Instagram ve Facebook'ta Meta Verified hizmetinden yararlanmak istiyorsanız iki uygulama için de abonelik hizmetine başvuru yapıp ödeme gerçekleştirmeniz gerekir. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin