Instagram'da dev ayrıcalık: Mavi tiki olanların ana sayfası daha farklı görünecek!

Instagram'da kullanıcılar artık daha kolay şekilde mavi tik alarak hesabını doğrulatabiliyor. Bu doğrulanan hesaplar için çok büyük bir ayrıcalık Instagram geliştiricileri tarafından duyuruldu. Akış da denen Ana Sayfa görünümü, mavi tiki olanlara daha farklı görünecek.

Instagram'da dev ayrıcalık: Mavi tiki olanların ana sayfası daha farklı görünecek!

Onaylanmış hesaplar pek çok sosyal medya ağında karşımıza çıkmaya başladı. X, bu adımı atan ve ücretli hale getiren ilk platformlardan biri oldu.

Öte yandan Meta da kendi bünyesindeki Instagram'a bu özelliği ücretli olarak tedarik etmeye başladı. Türkiye'de de kullanılabilen özellik için 279.99 TL ödemek gerekiyor. 

DOĞRULANMIŞ HESAPLARA YENİ ÖZELLİK
Ücret verilerek 'onaylanmış hesap' alan kişilerin sayısında ise önemli bir artış oldu. Öte yandan Alessandro Paluzzi tarafından Twitter üzerinden paylaşılan yeni özellik 'mavi tik' alan kullanıcılara özel ana sayfa sunmayı vadediyor.

Ekran görüntüsü paylaşarak yeni özelliğin nasıl olacağını gösteren Paluzzi, uygulamada aktif olarak ana sayfada, sol üst kısımda bulunan Instagram logosuna tıklandığında çıkan 'takip ettiklerin ve favoriler' sekmelerine mavi tikli olan kullanıcılar için yeni bir seçenek eklenecek. 'Onaylanmış hesaplar' olarak eklenen bu yeni seçenekle ana sayfada sadece onaylı hesapların yaptığı paylaşımlar listelenebilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin