Instagram yeni özelliğinin testlerine başladı!

Android uygulamasının beta sürümünde ortaya çıktı. Peki, kullanıcıları memnun edecek bu özellik ne?

Google Haberlere Abone ol
Instagram yeni özelliğinin testlerine başladı!

Facebook çatısı altındaki 600 milyonluk kullanıcı tabanına sahip fotoğraf paylaşım platformu Instagram, hikayeler ve canlı yayın özelliklerinin ardından oldukça kullanışlı bir özelliği daha sunmaya hazırlanıyor.



Instagram tek gönderide çoklu fotoğraf paylaşımı özelliğini getiriyor



Bazen Instagram üzerinden, aynı anda paylaşmak istediğimiz birden fazla fotoğraf olabiliyor. Bu durumda akışta, aynı anda bir kullanıcının art arda yapılan paylaşımlarıyla karşılaşabiliyoruz. Bunu ortadan kaldırmak isteyen Instagram, yeni özelliğiyle kullanıcıların bir gönderide birden fazla fotoğrafı paylaşmasına izin verecek.



Şu an için sadece reklam verenlere sunulmuş olan bu özelliğin tüm kullanıcılar için sunulacağı ise, Android için Instagram uygulamasının beta sürümünde ortaya çıkmış durumda. Bu çoklu fotoğraf paylaşımı ya da galeri diyebileceğimiz özellikteki paylaşımlar, yatay kaydırma hareketiyle görüntülenebilecek.



Çoklu fotoğraf paylaşımlarında bir defada 10 fotoğraf veya video seçilebilecek. Ayrıca, tek bir filtreyi tüm fotoğraf ya da videolara uygulayabileceğiniz gibi, her birine ayrı ayrı filtreler de uygulayabileceksiniz. Diğer Instagram kullanıcıları ise, gönderideki her bir fotoğraf ya da videoyu ayrı ayrı beğenebilecekler.



Instagram henüz iOS ve Android uygulamalarına bu özelliğin ne zaman getirileceği konusunda bilgi vermekten kaçınıyor. Öte yandan bu özelliğin yakında gelecek olacağını bilmek bile birçok kullanıcıyı memnun edecektir.



İleriki dönemde Instagram’ın Repost gibi üçüncü parti uygulamalara gerek kalmadan gönderilerin yeniden paylaşımına izin verecek bir özellik ya da zamanlanmış gönderi özelliği sunması da kullanıcıların önemli beklentileri arasında yer alıyor. (ShiftDelete.Net)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin