Instagram ve Twitter deneyimlerini paylaşacaklar

4. E-ticaret Konferansı’nda Instagram ve Twitter konuşulacak.

Google Haberlere Abone ol
Instagram ve Twitter deneyimlerini paylaşacaklar

IMI Conferences tarafından ilki 2012 yılında gerçekleştirilen E-Ticaret Konferansı'nın dördüncüsü 7 Mayıs 2015 tarihinde Hilton Kozyatağı Conference Center'da sektör temsilcilerini ağırlayacak. Konferansın bu yılki ana teması, sosyal medya ve mobil uygulamalar arasında son dönemlerde öne çıkan ve kurumlar için önemli fırsatlar sunan Instagram ve Twitter olacak. 



Başarılı uygulamalarıyla dikkat çeken kişi ve kurumların tecrübelerini katılımcılarla paylaşacağı 4. E-Ticaret Konferansı kapsamında, Instagram ve Twitter sosyal medya ağlarının yönetiminin yanı sıra e-ticaret sektörünün temelini oluşturan farklı konular da ele alınacak.



Sosyal medyanın e-ticaret faaliyetlerinde etkin bir şekilde kullanımı, sosyal medyada kriz yönetimi, doğru içerik yönetimi, veri analizi, marka yönetimi, kampanya yönetimi, ödeme altyapısı, müşteri bağlılığı konusunda yapılması gerekenler, e-ticaret lojistiği, başarılı sosyal medya uygulamalarıyla öne çıkan kişi ve firmaların uyguladığı stratejiler ve başarı hikâyeleri, konferansın bu yılki diğer konu başlıkları olacak.



Sektörlerinin önemli isimlerine ev sahipliği yapacak konferansa katılmak isteyenler, detaylı bilgiye www.e-commerceconferences.com ulaşabilecek. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin