İnsan Ayıya Karşı, DMAX'te!

Hız, çeviklik ve dayanıklılığın sınırlarını test eden bir mücadelede Amerika’nın en seçkin sporcuları, vahşi doğanın en güçlü hayvanları boz ayılarla karşı karşıya gelecek.

Google Haberlere Abone ol
İnsan Ayıya Karşı, DMAX'te!

Hız, çeviklik ve dayanıklılığın sınırlarını test eden bir mücadelede Amerika’nın en seçkin sporcuları, vahşi doğanın en güçlü hayvanları boz ayılarla karşı karşıya gelecek. Sevilen sunucu Bilgen Demir’in seslendireceği İnsan Ayıya Karşı, her Cumartesi 19:55’te DMAX’te.

DMAX’in yeni programı İnsan Ayıya Karşı’da, izleyenleri eşi benzeri görülmemiş bir karşılama bekliyor. Amerika'nın en seçkin sporcuları, yarım ton ağırlığında boz ayıların karşısında güçlerini ve dayanıklılıklarını sınayacak.

Tüm yarışlar boz ayıların doğal içgüdüsel becerileri ve hareketleri üzerine kurulu. İnsan, ayıyı kendi oyununda yenebilir mi hep birlikte göreceğiz. Programın başkahramanları, yavruyken öksüz kalıp kurtarılan üç etkileyici boz ayı; Bart, Honey Bump ve Tank! Bölümleri izlerken eğlenmekle kalmayacak, doğanın bu olağanüstü canlılarının yaşamları ve onları korumak için neler yapılabileceği hakkında da çok şey öğreneceksiniz.

İnsan Ayıya Karşı, dövüş sporlarının sevilen sunucusu Bilgehan Demir’in seslendirmesi ile her Cumartesi 19:55’te DMAX’te.

İnsan Ayıya Karşı, DMAX'te!

Etiketler DMAX Bilgehan Demir
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin