İnşaatta cansız bedenleri bulunan 3 çocuk Adli Tıp'tan alındı. Acılı baba: Yapacak bir şey yok, kader ama olayda ihmal var

İstanbul Sancaktepe'de pazartesi günü sokakta oynarken kaybolan ve bugün bir inşaatte cesetleri bulunan en büyüğü 11 yaşında olan çocukların cenazeleri Adli Tıp'tan alındı. Hayatını kaybeden çocukların acılı babası Ayvaz Sağın, "2018 yılında bir çocuğumuzu kaybettik. Bu 4. Çocuk oldu, yapacak bir şey yok kader ama olayda ihmal var gerekli yerlere şikâyette bulunacağız" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
İnşaatta cansız bedenleri bulunan 3 çocuk Adli Tıp'tan alındı. Acılı baba: Yapacak bir şey yok, kader ama olayda ihmal var

İstanbul Sancaktepe'de inşaat temelindeki su birikintisine düşerek hayatını kaybeden, Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardeşlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Sancaktepe Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi'ndeki evlerinden pazartesi günü akşam saatlerinden çıkarak kayıplara karışan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran, 11 yaşındaki Batuhan Sağın'ın cansız bedenleri evlerine yaklaşık 800 metre uzaklıktaki inşaat alanındaki su birikintisinde bulundu.

3 kardeşin cenazesi otopsi işlemleri için Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardeşlerin cenazeleri işlemlerinin ardından babaları Ayvaz Sağın tarafından teslim alındı. 3 kardeşin bugün İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

KADER AMA OLAYDA İHMAL DE VAR

Sancaktepe’de inşaat temeline düşerek hayatını kaybeden 3 çocuğun babası Ayvaz Sağın, "2018 yılında bir çocuğumuzu kaybettik. Bu 4. Çocuk oldu, yapacak bir şey yok kader ama olayda ihmal var gerekli yerlere şikâyette bulunacağız" dedi.

Sancaktepe Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi üzerinde 2 gün önce 3 çocuk kaybolmuş kardeşlerden haber alınamaması üzerine aile kayıp başvurusunda bulunmuştu. Polis ekiplerinin konuyla ilgili çalışma başlatmıştı.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin