İnşaat iskelesi çöktü işçiler metrelerce yüksekte asılı kaldı: Korku ve panik dolu anlar saniye saniye böyle kaydedildi

Brezilya'da yüksek katlı bir inşaat alanında iskele çöktü. 8 işçi çöken iskele nedeniyle halatlarla havada asılı kaldı. Korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi. Olay yerine birçok itfaiye ve kurtarma aracı gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
İnşaat iskelesi çöktü işçiler metrelerce yüksekte asılı kaldı: Korku ve panik dolu anlar saniye saniye böyle kaydedildi

Brezilya'da yüksek katlı bir bina inşaatında korku dolu anlar yaşandı. 8 işçi çalışırken bir anda iskele çöktü, işçiler halatlarla metrelerce yükseklikte asılı kaldı. Görüntüler yerel medya tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Yerel basın tarafından yayımlanan görüntülere göre halatlarla bağlı oldukları iskele çökünce 8 işçi havada asılı kaldı. Alınan bilgiye göre olay yerine onlarca itfaiye aracı ve kurtarma ekibi gönderildi.

ÇARESİZCE HALATA TUTUNDULAR

Görüntülere göre 8 işçi havada mahsur kaldı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülere göre işçilerden en az dördü havada sallanırken düşmemek için halatlara tutundu. Olay yerinde bulunan ve korku dolu anlara şahit olan görgü tanığı Lidiane Dias yerel basına verdiği röportajda işçilerin iskelenin çökmesinden dakikalar sonra sahada bulunan bir vinç yardımıyla kurtarıldığını söyledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin