İnleme sesi ele verdi. Genç kadın halk plajında kendini tatmin ederken yakalandı!

Halk plajında ​​mastürbasyon yaparken yakalanan genç bir kadın gözaltına altındı. Genç kadının inleme sesini duyanlar, polise haber verdi.

Google Haberlere Abone ol
İnleme sesi ele verdi. Genç kadın halk plajında kendini tatmin ederken yakalandı!
Daily Star

Christina Revels-Glick adlı kadın halk plajında ailelerin "inleme" duyduğundan şikayet etmesi üzerine gözaltına alındı.

İlk anda mastürbasyon yaptığını reddetti. Fakat daha sonra serdiği havlunun altında seks oyuncağı olduğunu itiraf etti.

Polis çantasını aramak istediğinde, "stresli" olduğu için vibratör kullandığını bunun onu rahatlattığını söyledi. 35 yaşındaki kadın tutuklandı.

İnleme sesi ele verdi. Genç kadın halk plajında kendini tatmin ederken yakalandı!

Görgü tanığı Sarah Moss, sahile gidenlerin akşam 17.30 civarında kadının inlemesini duyduklarını söyledi. Bir kadın sahilde önüne havlu sermiş ve ses çıkarıyordu. Bunun üzerine buna tanık olanlar polisi aradı. 

Revels-Glick, polisle karşılaştığında şöyle dedi: "Bu benim için gerçekten çok saldırgan. Bu benim vibratörüm, sahilde oturuyordum ve ben..."

Bir memur,"Yani vibratörünüz var mıydı? diye sordu.

Revels-Glick olayı anlatmak için uzanarak, "Dinleyin, suyun üzerinde bu şekilde oturuyordum" dedi. "Onu oraya yeni koydum. Örtülmüştüm ve az önce orgazm oldum" dedi. "Özür dilerim. Sadece stresliydim.

İnleme sesi ele verdi. Genç kadın halk plajında kendini tatmin ederken yakalandı! - Resim : 2

Polis, kendisine plajda vibratör kullanıp kullanmadığı sorulduğunda Revels-Glick, "Bacaklarının arasına koyduğunu ve havluyla örttüğünü" ve "kimsenin onu görmediğine inandığını" söylediğini söyledi. 

Uygunsuz teşhir suçuyla tutuklanan Revels-Glick 20 saniyelik kişisel tatminden dolayı 12 ay hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin