İngiltere'nin en şişman adamı! Vinçle evinden çıkardılar. Az kalsın hayvanat bahçesine götürüyorlardı

298 kilo olan İngiltere'nin en şişman adamı Jason Holton rahatsızlandı. Onu evden ancak bir vinçle çıkardılar ve hayvanat bahçesine götürmeyi düşündüler. İşte İngiltere'nin en şişman adamının hikayesi...

Google Haberlere Abone ol
İngiltere'nin en şişman adamı! Vinçle evinden çıkardılar. Az kalsın hayvanat bahçesine götürüyorlardı

33 yaşındaki Jason, geçen ocak ayında ölümle burun buruna kaldı. "Çatlak Profesör" filminde olduğu gibi durmadan şişmeye başladığını anlattı. 

Doktorlar kan pıhtısı attığından ve iç organlarının iflas etmek üzere olduğundan şüphelendiler. 

Jason o anları şöyle anlattı: "Patlayacağımı düşünmeye başladım. Her tarafımda büyük şişlikler vardı. Ambulans ekibi geldiğinde ilk başta onlarla gitmeyi reddettim çünkü ölmek istiyordum. Ama sonra ailemi ve onların ne kadar üzüleceğini düşündüm ve iyileşmeye karar verdim. Doktorlar bende kan pıhtısı olduğundan şüphelendiler ama nerede olduğunu anlayamadılar ve kalbimin hasar gördüğünden ve kalp piline ihtiyaç duyacağımdan endişe ettiler.

İngiltere'nin en şişman adamı! Vinçle evinden çıkardılar. Az kalsın hayvanat bahçesine götürüyorlardı

Jason sözlerine şöyle devam etti: "Annem mini bir kalp krizi geçirdiğime inanıyordu ve doktorum benim durumumu görünce şok oldu; hala hayatta olduğuma şaşırmıştı. Bir ara beni Londra Hayvanat Bahçesi'ne götürüp normalde zebra gibi büyük hayvanlar üzerinde kullandıkları ekipmanlarla kalbimi ve akciğerlerimi muayene ettirmekten bahsediyorlardı.  Kalbimin röntgenini düzgün bir şekilde çekebilmelerinin tek yolunun bu olduğunu söylediler. Doktorum bunun benim için en iyi şey olduğuna ikna oldu ama bunu yapmadılar."

İngiltere'nin en şişman adamı! Vinçle evinden çıkardılar. Az kalsın hayvanat bahçesine götürüyorlardı - Resim : 2

VİNÇLE ÇIKARILDI 

Ekim 2020'de organları bozulmaya başlayınca manşetlere çıktı ve annesinin Camberley, Surrey'deki iki yatak odalı dairesinden bir vinç ve 30 itfaiyeciden oluşan bir ekip tarafından kurtarılmak zorunda kaldı.

Ocak ayındaki çöküşü, geçen haziran ayında geçirdiği bir dizi mini kalp krizinden sonra altı ay içinde yaşadığı ikinci ciddi sağlık sorunuydu. Jason bir bakımevine yatırıldı ve tedavisine burada devam ediliyor. Jason'ın kilo vermesi ve sağlık sorunlarından kurtulması için oldukça ciddi bir tedavi yürütülüyor.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin