İngiltere'den bir uyarlama dizi daha! Hangi yapım şirketi çekecek?

Kanal D'nin sezona damga vuran İngiliz uyarlaması Sadakatsiz'in ardından, İngiltere'den yeni yapımları uyarlamak için hazırlıklar hızlandı. Sadakatsiz'in ardından bir dizi daha Türkiye'ye uyarlanacak.

Google Haberlere Abone ol
İngiltere'den bir uyarlama dizi daha! Hangi yapım şirketi çekecek?

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, yeni uyarlama dizilerin izleyiciyle buluşacağını yazdı. Koloğlu, MF Yapım imzalı biri İngiliz diğeri Kore yapımı iki dizinin yeni sezonda ekranda olacağını yazdı.

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET

BBC UYARLAMASI GELİYOR; ZENGİNLER DE BOŞANIR!

Kore’den sonra yeni uyarlama eğilimi İngiltere. ‘Sadakatsiz’, en son ve etkili olanı. Bir yenisi daha geliyor. BBC One’da Nisan 2018’de gösterilen ‘The Split’. Tam adı belli değil ama ‘Boşanma’ ilk akla gelen olmuş duyduğum. Değişebilir. Hukuk drama dizisi. Boşanma hukuku alanında çalışan Defeo Ailesi’nin, kendi iç çelişkileri ve müşterileriyle olan ilişkileri üzerine kurulu kısaca.

Hemen belirteyim; BBC üçüncü ve son sezon siparişini verdi. ‘Londra’da yüksek sosyete içinde heyecanlı boşanma döngüsünün ortasına yerleşmiş bir dizi’ tarifi yapılıyor. Genel olarak işlediği konu, ‘Modern evlilik ile boşanmaların mirası üzerine bir imtahan’ olarak anlatılıyor. Özelde Defoe Ailesi’nin özel yaşamlarındaki çıkmazları ile müşterilerinin çıkmazları üzerine çeşitleme.

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin