İngiliz Kraliyet Ailesi, beş yeni programla TLC’de!

Kraliyet Kuşağı, Kasım’da itibaren her Cumartesi TLC’de.

Google Haberlere Abone ol
İngiliz Kraliyet Ailesi, beş yeni programla TLC’de!

Düğünler, gelinler, bebekler, güç savaşları ve söylentiler... Herkes tarafından merakla takip edilen İngiliz Kraliyet Ailesi, beş yeni programla Kasım ayı boyunca her Cumartesi 18:30 TLC’de.





Kraliyet Düğünü: Özel 2 Kasım Cumartesi 18:30



TLC düğün uzmanları Randy Fenoli, Monte Durham, Lori Allen, Haley Paige ve George Kotsiopoulos; Prens Harry ve Meghan Markle'ın romantik düğününe dair tüm detayları ele alıyor. Meghan Markle'ın gelinliği, ünlü davetlilerin stili ve bir kraliyet düğününde olması gereken gelenekler “Kraliyet Düğünü: Özel” programında.



Kraliyet Bebeği Hikayesi 9 Kasım Cumartesi 18:30



Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi, Prens Harry ve Meghan Markle'ın bebekleri Archie'nin doğum hikayesi ekranlara geliyor. Bakalım kraliyet ailesinin Kaliforniyalı gelini çocuğunu büyütürken, kraliyet geleneklerine uygun bir dadı mı tutacak? Kate’ten yardım isteyecek mi? Aralarındaki kavga söylentileri doğru mu? Soruların hepsi kraliyet ailesi uzmanları tarafından cevaplanıyor.



Kraliyet Düğünleri 16 Kasım Cumartesi 18:30



Bu program Prens Harry'nin çocukluğundan düğününe hayatındaki en önemli anları ekrana getiriyor. Çocukken annesi Prenses Diana'yı kaybetmesi, skandallarla dolu gençlik yılları, Afganistan'daki görevi ve Meghan Markle ile tanışmasının perde arkası Kraliyet Düğünleri'nde.



Camilla Hakkında Her şey 23 Kasım Cumartesi 18:30



Kraliyet Ailesi'nin 'diğer' kadını Camilla Parker-Bowles bilinmeyenleri ile TLC'de! İngiliz halkı tarafından bir türlü kabul görmeyen Cornwall Düşesi Camillia'yı yakın arkadaşları ve ailesi bilinmeyen yönleriyle anlatıyor.



Kraliyet Gelinleri 30 Kasım Cumartesi 18:30



Windsor Hanedanlığı'na gelin olmak, prensesler gibi bir düğünle evlenmek hayallerinizi süsleyebilir. Ancak Avrupa'nın bu en eski ve en güçlü ailesine gelin olmak sandığınız kadar kolay değil. Kraliyet gelininden beklentiler neler? Son kraliyet gelinlerinin hayatları ve karşılaştıkları engeller... Hepsi bu programda.



Kraliyet Kuşağı, Kasım’da itibaren her Cumartesi saat 18:30’de TLC’de.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin