İngiliz komedyen Sean McLoughlin, İstanbul’da seyircisiyle buluşacak!

After Live dizisinin yıldız ismi Rick Gervais’in turnesinin açılışını da yapan İngiliz komedyen Sean McLoughlin, İstanbul Komedi Festivali kapsamında bu Pazar İstanbul’da seyircisiyle buluşacak!

Google Haberlere Abone ol
İngiliz komedyen Sean McLoughlin, İstanbul’da seyircisiyle buluşacak!

İstanbul Komedi Festivali, After Life dizisinin yıldız ismi Rick Gervais’in turnesinin açılışını da yapan İngiliz Komedyen Sean McLoughlin’ı tek kişilik yeni gösterisi ile, 12 Kasım Pazar akşamı Uniq Box’ta Türk seyircisi buluşturacak. 

Sean McLoughlin, Londra'da yaşayan beğenilen bir stand-upçı ve yazardır. Birleşik Krallık'ta ve uluslararası alanda büyük talep gören sanatçı, Live At The Apollo, Mock The Week, Kevin Hart'ın LOL Network'ü, Russell Howard'ın Stand-Up Central programlarında yer aldı. Bill Burr, Doug Stanhope, Katherine Ryan ve Rick Gervais gibi dünyaca ünlü yıldız isimlerin gösterilerinde açılışı yaptı.

İngiliz komedyen Sean McLoughlin, İstanbul’da seyircisiyle buluşacak!

Komik ve keskin stand-up gösterileri ile büyük beğeni toplayan Sean McLoughlin; sık sık sitcom senaryoları, kısa filmler, canlı şovlar, büyük TV ödül törenleri ve çok sayıda panel şovu için yazar olarak da adından başarıyla söz ettiriyor.

Başarılı iki komedi albümü yayınlayan ünlü komedyenin “Failing Better” adlı podcast’i düzenli olarak Apple’in komedi listelerinde yer alıyor.

İngiliz komedyen Sean McLoughlin, İstanbul’da seyircisiyle buluşacak! - Resim : 2

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin