İngiliz devi Placebo 18 Temmuz 2022'de bir kez daha Türkiye'ye geliyor

En son 2013 yılında ülkemize gelen indie müziğin İngiliz devi Placebo altıncı kez İstanbullu hayranlarıyla buluşmaya geliyor. Geçtiğimiz günlerde yayınladıkları “Beautiful James” ve “Surrounded By Spies” teklileriyle uzun süren sessizliklerini bozan topluluk 18 Temmuz'da PSM Loves Summer kapsamında Zorlu PSM'de konser verecek. Biletlerin 7 Aralık'ta satışa çıkarılacağı duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol
İngiliz devi Placebo 18 Temmuz 2022'de bir kez daha Türkiye'ye geliyor

2022 mart ayında 9 yıl aradan sonra yayınlayacakları Never Let Me Go ile hayranlarını sevindiren indie müziğin İngiliz devi Placebo, geçtiğimiz arka arka yayınladıkarı “Beautiful James” ve “Surrounded By Spies” teklileriyle dinleyicilerinden tam not aldı.

İngiliz devi Placebo 18 Temmuz 2022'de bir kez daha Türkiye'ye geliyor

En son 2013 yılında ülkemize uğrayan topluluk İstanbullu sevenleriyle 6. buluşmasını 18 Temmuz 2022'de PSM Loves Summer kapsamında Zorlu PSM'de yapacak.

İngiliz devi Placebo 18 Temmuz 2022'de bir kez daha Türkiye'ye geliyor - Resim : 2

Son olarak 9-10 Ağustos'ta ülkemizde bir başka çok sevilen topluluk  Arctic Monkeys konser duyurusu Zorlu PSM bu yazın bir başka geçeceğini müjdelemiş oldu.

İngiliz devi Placebo 18 Temmuz 2022'de bir kez daha Türkiye'ye geliyor - Resim : 3

Ülkemizde dövizin önlemenemez artışı yüzünden gençler bilet fiyatlarına sosyal medyada esrpili videolar çekmeyi sürdürüyor. Bakalım Placebo için bilet fiyatları ne kadar olarak açıklanacak 9 Aralık'ı bekleyip göreceğiz.

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin