İngiliz basınında ünlü medya patronu hakkında flaş iddia!

Mail on SUNDAY, manşetinde medya imparatoru Murdoch'un eski eşi hakkında bir iddia yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
İngiliz basınında ünlü medya patronu hakkında flaş iddia!

The Mail on SUNDAY bugünkü manşet haberinde eski İngiltere Başbakanı Tony Blair ile medya imparatoru Rupert Murdoch'un eski eşi Wendi Deng arasındaki aşka dair bir nota yer verdi.



Bulunan notun Wendi Deng'in(44) sırılsıklam Tony Blair'e (60) aşık olduğunu gösterdiğini yazan İngiliz gazetesi, dev medya patronunun 'Ya ben ya Tony' dedikten sonra eski İngiltere başbakanının en büyük medya konferansına katılmasının yasaklandığını bildirdi. 



Sansasyonel notun, Murdoch'ın karısının Tony Blair ile haftasonlarını birlikte geçirdiğini keşfettikten sonra boşanmak için mahkemeye müracaat etmeden önce yazdığı belirtildi.



Güvenilir bir kaynak Wendi Dfeng'in eski başbakana duygularını ifade edebilmek için notu kendisine yazdığını söyledi. İngiliz tarihinde medya ile politikanın çok güçlü bir ittifak kurduğu bir dönemde, bu ittifakın bu aşk yüzünden parçalandığı ortaya çıktı. 



Tony Blair ve Wendi Dfeng'in müzik milyarderi David Geffen'in süper yatında Rupert Murdoch'un haberi olmadan buluştukları kaydedildi.



Wendi Dfeng'in yazdığı notta 82 yaşındaki medya imparatorundan kopmasıyla ilgili duygularını ve Tony Blair'e aşkını dile getirdiği belirtildi. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin