İndirimli cep telefonu ve bilgisayarda yöntem belli oldu. e-Devlet'ten başvuru yapılacak. İşte yararlanacak öğrenci sayısı

Üniversiteli gençlere satış fiyatı 9.500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için 5.500 liraya kadar verilecek cihaz desteğinde ayrıntılar belli oldu. Başvurular e-Devlet'ten yapılacak. 7 milyon öğrencinin yararlanabileceği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
İndirimli cep telefonu ve bilgisayarda yöntem belli oldu. e-Devlet'ten başvuru yapılacak. İşte yararlanacak öğrenci sayısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar desteğinin detayları belli oldu.

BAŞVURU E-DEVLET'TEN

Eğitimi devam eden üniversiteli gençlere e-Devlet üzerinden bir şifre tanımlanacak. Öğrenciler, şifre ile internet pazar yerlerinden fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonlarından sipariş verebilecek.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; hizmetten 7 milyon öğrenci faydalanacak. Öğrencinin telefonu kullanıp kullanmadığını BTK denetleyecek.

EKSTRA İNDİRİM

Cep telefonunda 9 bin 500 liralık sınır, Türkiye'de üretim yapan teknoloji şirketlerini indirime yöneltecek. Markaların 11-12 bin lira civarında sattıkları ürünlerin fiyatlarını 9 bin 500 liranın altına indirerek sürümden kazanmayı planladığı belirtiliyor.

Gençlere bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar destek sağlanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin