İndigo Grup 2 markası için iletişim ajansını seçti

Salt İletişim turizm sektörünün popüler markasıyla anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
İndigo Grup 2 markası için iletişim ajansını seçti

Indigo Grup, Museum Hotel ve Boutique Style Luxury Travellers’ Club markaları için 360 derece stratejik iletişim ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup ile anlaştı.



Kurulduğu günden bu güne yapmış olduğu her yatırımla özellikle Kapadokya bölgesinin turizm açılımlarında önemli rol almış olan Indigo Grup'un Museum Hotel ve Boutique Style Luxury Travellers Club' markalarının stratejik ve dijital iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yapacak.



2002 yılından itibaren faaliyet gösteren Museum Hotel, Kapadokya bölgesinin ilk lüks oteli. Türkiye’nin marka değeri en yüksek lüks butik otellerinden olan Museum Hotel, aynı zamanda dünyanın en önemli otel birlikteliği olan Relais & Chateaux’nun Türkiye’deki tek üye oteli konumunda bulunuyor. Museum Hotel bünyesinde bulunan, Lil'a Restaurant ise, Kapadokya'nın en önemli fine-dining restoran yatırımı. Matiana Travel bünyesinde 2010 yılı itibariyle hizmet veren Boutique Style Luxury Travellers’ Club ise, Türkiye’nin kişiye özel yurtdışı turlar konusunda en önemli lüks seyahat oluşumu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin