İmamoğlu'ndan Ahmet Hakan ve Tarafsız Bölge açıklaması!

Ekrem İmamoğlu, Tarafsız Bölge programının erken bitirilmesi ve tekrarının yayınlanmaması hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu'ndan Ahmet Hakan ve Tarafsız Bölge açıklaması!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı ile mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz gün CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu, canlı olarak yayınlanan Tarafsız Bölge programının erken bitirilmesine yönelik olarak "Benim elimde pano var anlatım yapıyorum 'süreniz doldu' dedi. Sayın Hakan bana süreniz doldu dedi. Bu programı siz yönetiyorsanız kararları siz mi verirsiniz yoksa rejiyi arayanlar mı yönetir bilmiyorum. En azından sözünüzü bitirin Sayın İmamoğlu diyebilirlerdi. Beni kimden kaçırıyorsunuz" dedi.



'Beni kimden kaçırıyorsunuz'



Haber Global'de Erdoğan Aktaş'ın sunduğu 'Ekrem İmamoğlu ile Özel' programında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, "Benim Ahmet Hakan'la şahsi bir sorunum yok. Davet ettiği için teşekkür ederim. Keza oradaki süreç içerisindeki tek tartışma konumuz bir belediye başkanını savunma durumuna geçmesi. Yani ben yanlış anlamayın programdan önce soruları soran bir siyasetçi değilim. Sayın Ahmet Hakan ile de oturduk sorularını cevapladık. Ancak kurumu aklamıyorum. Benim elimde pano var anlatım yapıyorum süreniz doldu dedi. Sayın Hakan bana süreniz doldu dedi. Bu programı siz yönetiyorsanız kararları siz mi verirsiniz yoksa rejiyi arayanlar mı yönetir bilmiyorum. Benden sonra 12'ye kadar yarım saat süre var sonrasında program yok. En azından sözünüzü bitirin Sayın İmamoğlu diyebilirlerdi. Sayın Hakan'ın yaptığı programlar tekrarı yayınlanan programlar. O gün saat gece 2 buçukta yayınlanıyor bunlar. Beni yayınlamadılar. Beni kimden kaçırıyorsunuz." ifadelerini kullandı.



Ne olmuştu?



Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın sunumuyla ekran gelen Tarafız Bölge programına konuk olmuştu. İmamoğlu'nun katıldığı programın erken bitirildiği iddia edilmişti. Birçok sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili çeşitli iddialarda bulunmuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin