İmamoğlu'na Sözcü gazetesi için sert sözler. Gazeteci Barış Yarkadaş: Sizi eleştirdi diye 83 yaşındaki annenin evine zabıta göndermeniz hiçbir şekilde izah ve kabul edilemez

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Sözcü gazetesi arasında süren polemikle ilgili Gazeteci Barış Yarkadaş değerlendirmede bulundu. tv100'de canlı yayınlanan Gürkan Hacır’ın sunduğu Taksim Meydanı’nda açıklamalarda bulunan Yarkadaş, Başkan İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi: Bir gazete sizi rant ilişkilerinden dolayı eleştirdiyse, 83 yaşındaki annesinin evine zabıtayı göndermeniz hiçbir şekilde izah edilemez ve kabul edilemez.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu'na Sözcü gazetesi için sert sözler. Gazeteci Barış Yarkadaş: Sizi eleştirdi diye 83 yaşındaki annenin evine zabıta göndermeniz hiçbir şekilde izah ve kabul edilemez

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Sözcü gazetesi arasında yaşanan polemiğe bir eleştiri de Gazeteci Barış Yarkadaş'tan geldi. tv100 yazarı Barış Yarkadaş, tv100'de canlı yayınlanan Gürkan Hacır’ın sunduğu Taksim Meydanı’nda Başkan İmamoğlu hakkında sert sözler kullandı. Yarkadaş, "Bir gazete sizi rant ilişkilerinden dolayı eleştirdiyse, 83 yaşındaki annesinin evine zabıtayı göndermeniz hiçbir şekilde izah edilemez ve kabul edilemez" dedi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar haberlerinin ardından Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'ın annesinin evine "Hakkınızda ihbar var" denilerek zabıta ekibi göndermiş, bunun üzerine gazete, İmamoğlu haberlerini yasaklamıştı.

AYIP VE KORKUTUCU

Yarkadaş, İmamoğlu'nun elindeki kamu gücünü bu şekilde kullanmasının ayıp ve korkutucu olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Bir gazete sizi rant ilişkilerinden dolayı eleştirdiyse, 83 yaşındaki annesinin evine zabıtayı göndermeniz hiçbir şekilde izah edilemez ve kabul edilemez."

Olayın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de anlatıldığını aktaran Yarkadaş, "Meral Hanım Ekrem Bey'deki bu otokratik eğilimlerden dolayı bir kaygı duyuyor." dedi.

MERAL AKŞENER VE MANSUR YAVAŞ'LA İLGİLİ BOMBA İDDİA

tv100’ün gündemi belirleyen programlarından Gürkan Hacır’ın sunduğu Taksim Meydanı’nda tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili çok önemli bir iddiayı da gündeme getirdi.

Yarkadaş, "Meral Hanım ve Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde dar bir grupla oturup konuştular ve iddiaya göre Meral Hanım, Mansur Bey’e ‘Adaylık düşünüyorsanız çıkın biz de sizi destekleyelim’ diyor" kulisini paylaştı.

Yarkadaş "İYİ Partililerden edindiğim bilgiye göre Meral Hanım ve Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde dar bir grupla oturup konuştular ve iddiaya göre Meral Hanım, Mansur Bey’e ‘Adaylık düşünüyorsanız çıkın biz de sizi destekleyelim’ diyor." ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin