İmamoğlu 'ANAP' iddiasına yanıt verdi: Biraz ukalaca olacak ama...

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy'de basın mensuplarının Kılıçdaroğlu ile ilgili soruyu yanıtladı. Kılıçdaroğlu ile ilgili haberde geçen "Parti'yi ANAP'laştırmak istiyor" söylemi iddiasına yanıt veren İmamoğlu, "Bu haberlerle bizim aramızı bozamazlar" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu 'ANAP' iddiasına yanıt verdi: Biraz ukalaca olacak ama...
AA

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Bakırköy'de bulunan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli Parselinde kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği yıkım programına katıldı.

Gazeteciler İmamoğlu'na, bir gazetede yer alan Kılıçdaroğlu ile ilgili haberde geçen "CHP'ye İmamoğlu'nu kaptırmayın, direnin, partiyi ANAP'laştırmak istiyor" söylemi iddiası hakkında soru yöneltti.

'Bu haberlerle bizim aramızı bozamazlar' ifadelerini kullanan İmamoğlu o soruya yanıt verdi.

"BÖYLESİ BİR ŞEY SÖYLEDİĞİNİ DÜŞÜNEBİLİR MİSİNİZ?"

İmamoğlu gazetecilerin sorusuna, "Basın, gazete kupürünü, basın özetlerinde gördüm. Öncelikle benim çok referans aldığım bir gazete değil. İkincisi yani düşünün ki niye referans alınamaz; aramızdaki ilişkiyi baba-oğul ilişkisi diye tarifleyen Sayın önceki Genel Başkanımızın, beni CHP'nin en tarihi en önemli kurultayında, kurultay başkanı teklifini yaparak beni davet eden Sayın Genel Başkanımızın, böylesi bir şey söylediğini düşünebilir misiniz? Ben mümkün bile görmüyorum. O bakımdan, bu tür basın küpürleri üzerinden, gazeteler üzerinden, mesnetsiz, kaynaksız haberler vesaireler, bu haberlerle bizim aramızı bozamazlar." dedi.

"CHP'NİN SEÇİM KAYBETMEMİŞ ÜYESİYİM"

"Kaldı ki ben CHP'nin 15 yıllık üyesiyim." diyerek ifadelerine devam eden İmamoğlu, "Artı üyeliğini, ilçe başkanlığını yapmış, ilçe belediye başkanlığını kazanmış, iki kez de İBB'nin ardı ardına seçimini kazanmış, tabiri caizse biraz ukalaca olacak ama seçim kaybetmemiş üyesiyim. Onun için Cumhuriyet Halk Partililiği'mi kimse tartışmaya açamaz" dedi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin