İmamlar tepki göstermişti... Sabah yazarından Güldür Güldür Show'a destek!

İmamları kızdıran Güldür Güldür Show'a Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok'tan destek geldi. Altınok, skeçteki imamın küpeli ve parmak arası terlikli olmasına gelen tepkiye karşı "İpliler dışında çok rahat modelleri var, şimdi ayağımdan çıkarmıyorum." diye yazdı.

Google Haberlere Abone ol
İmamlar tepki göstermişti... Sabah yazarından Güldür Güldür Show'a destek!

Sabah yazarı Melih Altınok, imamlardan gelen sert eleştiriye karşı olarak Güldür Güldür Show'a destek verdi. 

Güldür Güldür Show'daki küpeli ve parmak arası terlikli imam tiplemesine karşı Diyanet Vakıf-Sen Bursa Şube Başkanı Hilmi Şanlı sert açıklamada bulunmuştu. Melih Altınok, bugünkü köşesinde "Metinde bir hakaret, aşağılama falan da yok. Dolayısıyla imamlarımızın bu denli sert bir açıklama yapmalarını, neye sinirlendiklerini anlamadım." diye yazdı. 

Altınok, kendisinin de parmak arası terlik kullandığını belirterek, imamların hedef aldığı Güldür Güldür Show'a destek verdi.

Melih ALTINOK / SABAH

PARMAK ARASI TERLİĞE BEN DE ALIŞAMADIM AMA...

Televizyonda yayımlanan skeçteki karakterlerden birinin hem imamkostümü giymesi hem de küpeli ve parmak arası terlikli olmasıimamların tepkisini çekmiş.

"Bu hadsizliktir, saygısızlık ve edepsizliktir, protesto ediyoruz" diyorlar. Başta Sayın RTÜK Başkanı olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşları gereğini yapmaya davet ediyorlar.

Türk Diyanet Vakfı Sendikası'ndan gelen tepkiler üzerine Güldür Güldür ekibinin skecini izledim. Tepkilere neden olan karakter, oyunun içinde imam taklidi yapıyor. Yani gerçek bile değil çakma imam. Kılık değiştirirken de küpesi ve parmak arası terliklerini çıkarmayı akıl edemiyor. Zaten oyun içinde de bu absürtlük vurgulanıyor.

Metinde bir hakaret, aşağılama falan da yok.

Dolayısıyla imamlarımızın bu denli sert bir açıklama yapmalarını, neye sinirlendiklerini anlamadım.

Ha imamlarımız parmak arası terliğe takıldılarsa, bir şey diyemeyeceğim. Zira ben de pek hazzetmiyorum.

Ama aramızda kalsın, geçen yaz ayağımdaki terlik yırtılınca girdiğim bir mağazada başka alternatif bulamayınca mecburiyetten parmak arasıdenemek zorunda kaldım.

İpliler dışında çok rahat modelleri var, şimdi ayağımdan çıkarmıyorum.

Melih Altınok'un yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin