İmamın vaaz verdikten sonra yaptığı iş herkesi şaşırttı!

Manisa'da, tarihi Ulu Camii'nin imamının camide cübbesini giyip namaz kıldırırken, başka bir meslek daha yaptığı öğrenildi. Yaptığı meslek ise hem şaşırttı hem de takdir topladı.

Google Haberlere Abone ol
İmamın vaaz verdikten sonra yaptığı iş herkesi şaşırttı!

Manisa'da, tarihi Ulu Camii'nin imamı Murat Emgener (49), camide cübbesini giyip namaz kıldırırken, başka bir meslek daha yapıyormuş.

Öğrenenler bu mesleği duyunca şaşıp kaldı. Kimse beklemiyordu. Çünkü camide vaaz verdikten sonra imam Emgener kurduğu futbol takımına başkanlık yapıyor, yeşil sahalarda koşturuyormuş. 

"DINIMIZE HIZMET ETMEK IÇIN HER ALANDA OLMALIYIZ"

Lisanslı sporcu da olan Emgener, gençleri sporla kötü alışkanlıklardan korumaya çalıştığını belirtip, 'Görevimiz sadece camide imamlık değil. İnsanlara ve dinimize hizmet etmek için her alanda olmalıyız' dedi.Manisa'da camilerde 25 yıldır imamlık yapan, tarihi Ulu Camii'nin imamı Murat Emgener, namaz vakitlerinde cübbesini giyip cemaate namaz kıldırırken, yeşil sahada ise Manisa 1'inci Amatör Küme'de mücadele eden İmam Hatipliler Spor Kulübü'ne başkanlık yapıyor.

İmamın vaaz verdikten sonra yaptığı iş herkesi şaşırttı!

Küçük yaştan beri sporun çeşitli branşlarına ilgisinin olduğunu ve her zaman sporun içinde olduğunu belirten Murat Emgener, "Spor bizim için bir araç. Önemli olan gençlerin spor yapması ve enerjilerini atması. Görevimiz sadece camide imamlık değil. İnsanlara ve dinimize hizmet etmek için her alanda olmalıyız. Sporcu gençler yetiştirmeyi seviyorum" diye konuştu.

Etiketler imam vaaz saha spor futbol
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin