İlkay Gündoğan, Barcelona'yı karıştırdı. El Clasico mağlubiyetinin ardından büyük kriz

La Liga'nın 11. haftasındaki El Clasico'da Real Madrid'e 2-1 mağlup olan Barcelona'da iç karışıklık oluştuğu iddia edildi. İlkay Gündoğan'ın açıklamalarının ardından kulüp içerisinde kriz çıktığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
İlkay Gündoğan, Barcelona'yı karıştırdı. El Clasico mağlubiyetinin ardından büyük kriz

Barcelona, İspanya La Liga'nın 11. haftasında Real Madrid'i konuk ettiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve rakibine 2-1'lik skorla yenildi. Barcelona'da yaşanan bu kayıp sonrası İlkay Gündoğan, takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

İlkay Gündoğan'ın açıklamalarının ardından Barcelona'da futbolcular arasında kriz çıktığı iddia edildi. Real Madrid'e kaybettikten sonra konuşan İlkay Gündoğan, "Aşırıya kaçmadan dürüst olmak istiyorum. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama soyunma odasındaydım, oyuncular üzgün ama böylesine önemli bir maç ve böyle adil olmayan bir sonuçtan sonra daha fazla hayal kırıklığı ve öfke görmek isterdim. Ben buraya bu tür maçları kaybetmek ya da puan farkının açılmasına izin vermek için gelmedim. Tecrübeli bir oyuncu olarak benim de 'takımın böyle şeylere izin vermemesi' gibi bir sorumluluğum var. Dirence ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

İspanya basınından Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, İlkay Gündoğan'ın bu açıklamaları soyunma odasında şok etkisi yarattı. Katalan ekibinde Xavi Hernandez'in İlkay Gündoğan'ın bu tepkisini haklı bulduğu ancak yönetim ve bazı futbolcuların, eleştirilerin kamuoyu önünde yapılmasına tepki gösterdiği aktarıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin