İlk yerli kavisli TV satışa çıktı

Türkiye'nin yerli üretim ilk kavisli TV'si Vestel'den geldi.

Google Haberlere Abone ol
İlk yerli kavisli TV satışa çıktı

Vestel, 4K Ultra HD ve 3D özelliklere sahip, Türkiye'nin ilk yerli üretim kavisli TV'sini sunuyor. Vestel'in yeni televizyonu, hem 4K hem de 3D özellikleriyle görüntüleri gerçekçi bir şekilde sunarken, kavisli ekranıyla görüntünün her noktasına ulaşabilmeyi sağlıyor. 



4K 3D Kavisli LED TV'ler ayrıntıların gözden kaçmasına izin vermiyor. Kavisli ekran özelliğine sahip televizyon, açı kısıtlamasına izin vermeyerek her noktadan aynı kontrast oranıyla görüntüler sunuyor. 



Vestel 4K 3D Kavisli LED TV'ler, 3D aktif gözlüklerle sunuluyor.



Smart özelliğe sahip 4K 3D Kavisli LED TV'ler, kullanıcılarına dahili Wi-Fi sayesinde internete harici bir cihaza gerek duymadan kablosuz olarak bağlanma imkanı sağlıyor.



Vestel 4K 3D Kavisli LED TV kullanıcıları akıllı kumanda özelliği ile kumandaya gerek kalmadan televizyonlarını Vestel Smart Tablet ile yönetebiliyor. Elektronik program rehberi, TV rehberine Smart Center üzerinden ulaşılarak istenilen program için hatırlatma oluşturulmasına, sosyal medyada programlar hakkında yapılan yorumların okunmasına ve paylaşım yapılabilmesine olanak sağlıyor. Vestel 4K 3D Kavisli LED TV 5.499 TL'den satışa sunuluyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin