İlk yazısıyla Aydınlık'ta

İşte, Aydınlık'a katılan yazarın ilk yazısı!

Google Haberlere Abone ol
İlk yazısıyla Aydınlık'ta

Gazeteci ve yazar Ümit Zileli, Aydınlık'ın yazar kadrosuna katıldı. 



Zileli'nin ilk yazısı bugün Aydınlık okuruyla buluştu. 'Yaşasın vatan yaşasın Cumhuriyet' başlıklı yazısında Zileli, iç güvenlik yasasını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingler düzenleyip AKP için oy istemesini eleştirdi.



İşte, Zileli'nin Aydınlık'taki ilk yazısı:



Yaşasın vatan yaşasın Cumhuriyet!..

 

Ülke alev alev yanıyor... İktidar, ne yaparsa yapsın gideceğinin bilincinde, en çirkin söylemleri sarf etmekte, etnik ve dinsel ayrımcılığı en bayağı şekilde yürütmekte, son sığınağı olan “İç Güvenlik Yasası”nı kaderini ona bağlamış bürokratlar eliyle en zorba biçimde kullanmakta sakınca görmüyor... 



Sıfatı cumhurbaşkanı olan muhterem, kurucusu olduğu partinin baş aşağı gittiğini, geleceğinin kapkara bulutlarla dolduğunu gördüğü için, başta anayasa olmak üzere tüm yasaları çiğneyerek, etik değerleri tamamen “halının altına süpürerek” elinde Kuran, mitingler düzenleyip AKP’ye oy istiyor... Bunun yeterli olmadığını gayet iyi bildiği için Türkiye’nin geleceğini, bütünlüğünü hiçe sayarak, şeriatçı Suudi Arabistan’ın önderliğinde Suriye kumpasına dahil olup, Türk ordusunu Ortadoğu bataklığına sürmekten de kaçınmıyor. 



Yazının tamamını okumak için tıklayın.



İki yeni yazarını duyurdu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin