İlk bölümde büyük yalan ortaya çıkıyor

Star'da ekran macerasına başlayacak dizide izleyiciyi neler bekliyor?

Google Haberlere Abone ol
İlk bölümde büyük yalan ortaya çıkıyor

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol ile Bazı Filmler'in ortak yapımcılığını üstlendiği, Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un başrollerini paylaştığı 'Serçe Sarayı' 5 Mart Perşembe günü yayınlanacak ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak.



'Yaprak Dökümü', 'Menekşe ile Halil' ve 'İntikam' gibi dizilerin yönetmeni Mesude Erarslan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy dışında Esra Dermancıoğlu, Serkan Ercan, Erkan Bektaş, Selen Öztürk, İsmail Ege Şaşmaz, İlayda Alişan, Gürsu Gür, İpek Bağrıaçık, Selen Domaç, Gülen Karaman ve Turgay Kantürk gibi oyuncular rol alıyor.



YURT DIŞI SATIŞI YAPILDI



İstanbul'un tarihi semtlerinden Üsküdar Emek Mahallesinde iki aydır çekimleri devam eden 'Serçe Sarayı' henüz ekrana gelmeden yurt dışı satışı yapıldı. Geçen yıl Ortadoğu'da 'Drama Kraliçesi' ve 'En İyi Kadın Oyuncu' ödüllerini alan Songül Öden'in başrolünü oynadığı 'Serçe Sarayı' yurt dışında da Öden hayranları tarafından merak ediliyor.



Genç bir kadının kendisine söylenen tüm yalanlara ve yaşadığı zorluklara rağmen ayakta kalma mücadelesinin sıcak bir mahalle atmosferi içinde anlatıldığı 'Serçe Sarayı'nın  1.Bölüm özeti şöyle:



BÜYÜK YALAN ORTAYA ÇIKIYOR



"İki yıl önce eşini kaybeden ve hala onun yasını tutan Serçe bir tesadüf sonucu, eşi tarafından kendisinden saklanan gerçekle yüzleşir. Serçe'nin gençlik aşkı Kadir de yıllar önce terk ettiği mahalleye dönmüş, üstelik de arkadaşlarıyla Serçe'nin gönlünü yeniden kazanmak üzere iddiaya girmiştir.



Kendini çocuklarına ve kız kardeşine adayan Serçe bir karar vermek zorundadır, ya önüne çıkan ilk kişiyle evlenecek ya da kendi ayakları üzerinde durarak hayatını devam ettirecektir. Bir yandan Kadir öte yandan çocuklarının öğretmeni Ali Rıza, Serçe'nin peşindeyken, Serçe kimsenin kendisinden beklemediği bir şey yapar."



'Serçe Sarayı' 5 Mart Perşembe günü saat 20.00'de Star'da ekrana gelecek.



"İlk bölümde büyük yalan ortaya çıkıyor" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin