Ilıcalı'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek

Acun Medya ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı'dan Coronavirus salgını nedeniyle maddi zorluklar yaşayan vatandaşlara için başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ilıcalı'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na Acun Ilıcalı'dan destek geldi.

Survivor yeni bölümde ada konseyinde takımlar bir araya geldi. Acun Ilıcalı, dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı için SMS oylamasının başladığını duyurdu. Ilıcalı SMS gelirlerinin Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlanacağını açıkladı.

Binlerce kilometre olsalar da kalplerinin Türkiye'de olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı, "Survivor'daki SMS gelirimizin tamamını kampanyaya bağışlıyoruz. Bugünlerde bu dayanışmaya ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz günlerde çok güzel bir kampanya başlattı. Biz de elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Türkiye'nin farkı bu bence. Zor günlerde birbirimize en güzel şekilde destek olacağız ve bu zor günleri yaşayan vatandaşlarımıza mutlaka hep beraber en güzel şekilde omuz vereceğiz. Biz bize yeteriz Türkiye diyorum ve tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya desteğe çağırıyorum" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin