İletişim sektörüne yeni oyuncu

Yeni bir iletişim ajansı faaliyetlerine başladı.

Google Haberlere Abone ol
İletişim sektörüne yeni oyuncu

PRactice İletişim Yönetimi, üç iletişimci Esra Alagöz, Mert Birdoğan ve Ali Akkın'ın toplam 45 yıllık deneyimi ve birikimi ile hayata geçti.



PRactice, kurucu ortakların deneyimleri çerçevesinde, ağırlıklı olarak üretim, sanayi, tarım ve dıda, otomotiv, tüketici markaları, teknoloji, finans, perakende sektöründen şirketler, iş dünyası örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir hizmet portföyü ile büyümeyi hedefliyor.



PRactice, lider iletişimi, kurumsal iletişim ve marka iletişimi, iç iletişim, kurumdaşlık ilişkileri yönetimi, işveren markası yönetimi, stratejik içerik geliştirme ve kurumsal öykü anlatımı, kriz yönetimi, geleneksel dijital sosyal medya strateji ve uygulamaları, etkinlik ve deneyim yönetimi, endüstriyel ilişkiler ve paydaş ilişkileri yönetimi, sürdürülebilirlik, sosyal girişimcilik, kurumsal sorumluluk iletişimi, uluslararası ödül ve paylaşım platformları yönetimi alanlarında hizmet verecek.



PRactice'in kurumsal felsefesini, 'müşterilerine, iletişim sektörünün tüm paydaşlarına ve gerçekleştirilen projelerin etkisi ile toplum geneline değer katmak' oluşturuyor. PRactice, müşterileriyle yaratıcılık, hizmet hızı ve etkinliği, içerik ve stratejik önerme kalitesi, hedef odaklılık, proaktivite, müşteri memnuniyeti gibi kilit noktalarda sürdürülebilir ve homojen bir performans sağlamayı, çözüm odaklı, sonuç odaklı, değer odaklı ortaklık hedefliyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin