İlan dünyasının yeni fenomeni Hakkari'den

Hakkarili bir vatandaşın sahibinden.com'a verdiği Honda Civic ilanı sosyal medyayı sarstı.

Google Haberlere Abone ol
İlan dünyasının yeni fenomeni Hakkari'den

İlan dünyası ve sosyal medyanın yeni efsanesi, Hakkarili bir vatandaş tarafından Sahibinden.com'a verildiği belirtilen, satılık Honda Civic otomobil ilanı oldu. İlanı efsane statüsüne ise satılık otomobilin tamamı kara gömülmüş haldeki görüntüsü yükseltti.



sahibinden.com'un en çok ziyaret edilen bölümlerinden "Efsane İlanlar" köşesinin yeni yıldızı Hakkâri'den "Uygun Fiyata Honda Civic" başlıklı ilan oldu. İlan sahibinin yüklediği fotoğraflarda tamamı karlarla kaplı ve plakadan başka hiç bir yeri görünmeyen 1998 model lacivert otomobil, 12 bin TL'den satışa sunuluyor. 



İlana dikkat çekmek için farklı ve yaratıcı yöntemler deneyenler arasına katılan Honda Civic sahibinin bunu özellikle mi yoksa farkında olmadan mı yaptığı ise bilinmiyor. 

sahibinden.com'daki ilan http://www.sahibinden.com/110577715/ linkinden görüntülenebiliyor. 



Emlaktan, otomobile, teknoloji ürünlerinden, giysi ve aksesuara kadar binlerce ürünün satışa sunulduğu, Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com'un "Efsane İlanlar" köşesinde, kullanıcılarının verdiği eğlenceli ve yaratıcı ilanlar arasından, en çok ziyaretçi tarafından incelenen, kendine has ve çoğu zaman gülümseten özellikler taşıyan ilanlar yer alıyor. ANKA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin