İktidar medyasını karıştıracak yazı! Cem Küçük 'büyüklerine' sordu

Star yazarı Cem Küçük, iktidara yakınlığıyla tanınan yazarlara seslendi.

Google Haberlere Abone ol
İktidar medyasını karıştıracak yazı! Cem Küçük 'büyüklerine' sordu

Doğan Medyası'nı hedef alan yazılarıyla bilinen Star yazarı Cem Küçük, bugünkü köşesinde iktidara yakınlığıyla tanınan 'meslek büyükleri'ne seslendi.



Küçük bugünkü köşesinde Abdülkadir Selvi, Mustafa Karaalioğlu ve Akif Beki'ye "Abdülkadir Selvi Aydın Doğan’ın Cumhurbaşkanımıza açıkça yalancı dediği o mektuba dair ne düşünüyor? Sayın Selvi, Cumhurbaşkanı dahil herkesi ağır eleştirebilirken Tayyip Bey’e yalancı diye hakaret eden Aydın Doğan’a dair niye tek eleştiri cümlesi bile edemiyor? Aynı şekilde Başbakan’ın uçağından inmeyen Akif Beki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yalancı diye küfreden Aydın Doğan’ı haklı mı buluyor? Haksız buluyorsa bir cümleyle ifade edebilir mi? Ve Mustafa Karaalioğlu, Aydın Doğan’ın Cumhurbaşkanımıza yalancı demesi hakkında ne düşünüyor? Acaba bu üç ismin bu konuda ne yorumları olacak?" sorularını yöneltti.



3 gazetecinin suskun kalmasının Aydın Doğan'ı haklı bulduğu anlamına geleceğini belirten Küçük'ün yazısındaki o bölüm şöyle:



"Okurlarımdan ısrarla Aydın Doğan’ın Cumhurbaşkanı’na hitaben yazdığı mektubu yorumlamamı isteyen mailler ve telefonlar geliyor. Fakat maalesef bir süre Aydın Doğan’a dair hiçbir şey yazmayacağım. Hatta şu an elimde Doğan’ın Bayraklı arsası satışı usulsüzlüğüne dair bir belge olduğu halde onu da şimdilik yayınlamayacağım. Önce meslek büyüklerimin Aydın Doğan’a dair ne yorumlar yapacağını merak ediyorum. Mesela meslek büyüğüm olup Cumhurbaşkanı’nın uçağından inmeyen Abdülkadir Selvi Aydın Doğan’ın Cumhurbaşkanımıza açıkça yalancı dediği o mektuba dair ne düşünüyor? Sayın Selvi, Cumhurbaşkanı dahil herkesi ağır eleştirebilirken Tayyip Bey’e yalancı diye hakaret eden Aydın Doğan’a dair niye tek eleştiri cümlesi bile edemiyor? Aynı şekilde Başbakan’ın uçağından inmeyen Akif Beki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yalancı diye küfreden Aydın Doğan’ı haklı mı buluyor? Haksız buluyorsa bir cümleyle ifade edebilir mi? Ve Mustafa Karaalioğlu, Aydın Doğan’ın Cumhurbaşkanımıza yalancı demesi hakkında ne düşünüyor? Acaba bu üç ismin bu konuda ne yorumları olacak? Suskun kalıyorlarsa Aydın Doğan’ı haklı buluyorlar demektir."



Cem Küçük'ün bugünkü köşe yazısının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin