İKSV Genel Müdürü'nden şok açıklama: Ahmet Hakan'ı 2 puanla kaçırmışım!

İstanbul Caz Festivali'nin resmi Twitter adresinden atılan tweet'in sırrını Medyatava çözdü.

Google Haberlere Abone ol
İKSV Genel Müdürü'nden şok açıklama: Ahmet Hakan'ı 2 puanla kaçırmışım!

21. İstanbul Caz Festivali dün akşam Yeniköy'deki Avusturya Kültür Ofisi Bahçesi'nde yapılan bir törenle başladı. Açılış sırasında @istanbulcazfest adresinden atılan tweet gözlerden kaçmadı. İKSV Genel Müdürü Görgün Taner'in fotoğrafının da yer aldığı tweet'te "21. Caz Festivali açılışında IKSV Genel Müdürü Görgün Taner'den şok açıklama 'Ahmet Hakan'ı 2 puanla kaçırmışım' yazıyordu. 



Görgün Taner'in sakal bıraktıktan sonra Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a benzerliği kültür-sanat dünyasında çok konuşulmuştu. Bu esprili tweet'le birlikte bir kez daha gündeme geldi.



Peki İstanbul Caz Festivali'nin twitter hesabı kime emanet?



16 gün boyunca Twitter hesabı Kaan Sezyum'a, Instagram hesabı da fotoğrafçı Muhsin Akgün'e emanet edecek.



Kaan Sezyum, festivale dair gözlem ve görüşlerini kendine has üslubuyla festivalin twitter.com/istanbulcazfest adresindeki Twitter hesabından paylaşacak. #cazsezyum hashtag'ini içeren tüm tweet'ler Kaan Sezyum'un.



Fotoğrafçı Muhsin Akgün de 21. İstanbul Caz Festivali konserlerini, provalarını, sahne arkasını, mutfağını ve önemli anlarını, önümüzdeki 16 gün boyunca festivalin instagram.com/istanbulcazfestivali adresindeki Instagram hesabından takipçileriyle paylaşacak.

 

CAZ FESTİVALİ SOSYAL MEDYADA NASIL TAKİP EDİLİR?



Festivalle ilgili gelişmeler ve güncel bilgiler, Twitter ve Instagram hesaplarına ek olarak, facebook.com/istanbulcazfestivali adresinde yer alan Facebook hesabından da takip edilebilecek.  Müzikseverler festival programına, festivalin resmî web sitesi caz.iksv.org'un yanı sıra İKSV Mobil uygulamasından da ulaşabilecek. Vodafone Red'in katkılarıyla geliştirilen İKSV Mobil uygulaması AppStore ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Festivaldeki konserlerin bilgilerinin yanı sıra İstanbul Caz Festivali Broşürü ve İstanbul Caz Festivali Dergisi'ne AppStore'dan ücretsiz olarak indirilebilen İKSV Kitaplık üzerinden kolaylıkla ulaşılabilecek. İstanbul Caz Festivali geçen yıl olduğu gibi bu yıl da festivalin programını tanıttığı festival dergisini yayımlıyor. Türkiyeli sanatçılardan yazılar ve görüşlerin de yer alacağı dergi, festival mekanlarından temin edilebiliyor.



İKSV Genel Müdürü'nden şok açıklama: Ahmet Hakan'ı 2 puanla kaçırmışım!



İKSV Genel Müdürü'nden şok açıklama: Ahmet Hakan'ı 2 puanla kaçırmışım! - Resim : 2



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin