'İkoncan' hangi markayla anlaştı?

İkoncan lakaplı Eda Taşpınar, bir markayla reklam anlaşması yaptı.

Google Haberlere Abone ol
'İkoncan' hangi markayla anlaştı?

Moda dünyasının 'stil ikonu' olarak bilinen Eda Taşpınar'ın kendi adı ile piyasaya çıkardığı güneş yağının ilk kez Collezione mağazalarında satışa sunulmasıyla başlayan işbirliği, Collezione by Eda Taşpınar Plaj Koleksiyonu ile devam ediyor. Eda Taşpınar’ın Collezione için hazırladığı koleksiyon tasarımları, Collezione mağazaları ve Collezione.com dışında sadece Trendyol.com ve Modagram.com alışveriş sitelerinde satışa sunuluyor.



Eda Taşpınar’ın Collezione için tasarımlarını yaptığı plaj koleksiyonun lansmanı, Sheraton Otel Qubbe Restoran’ta yapıldı. Lansman toplantısına Collezione Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ağaçkakan, koleksiyonun tasarımcısı Eda Taşpınar ve Trendyol.com Pazarlama Müdürü Tuğba Kardaşlar katıldı.



COLLEZIONE YUTİÇİ VE YURTDIŞINDA BÜYÜYECEK



Toplantıda konuşan Collezione Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ağaçkakan Collezione’nin, moda sektörüne kazandırdığı yeniliklerle öncü konumunda olan ve yılda 6 koleksiyon üretip 4 bin çeşit de model tasarlayan, hızlı ve yaratıcı bir marka olduğunu söyledi.



“Erişilebilir modanın yaratıcısı Collezione olarak, yurt içinde 200’e yakın satış noktası ve yurt dışında 20 ülkedeki farklı satış noktalarında faaliyetlerimize büyüyerek devam edeceğiz” diyen Ağaçkakan, sözlerini şöyle sürdürdü:



“Müşterilerimize; kendi tarzını yansıtan, müzik ve sanattan beslenen, stil sahibi, özgür, yenilikçi ve trendy bir yaşam tarzı sunuyor, farklı olmanın da keyfini yaşatıyoruz. Bu çerçevede beklentilere en doğru şekilde cevap verebilmek için, fokus araştırmalara yoğunlaştık. Bu çalışmalarla ana hedef kitlemiz üniversite öğrencilerinin taleplerine paralel, özel bir plaj koleksiyonu hazırlamamız gerektiği sonucuna ulaştık. Collezione’nin, hedef kitlemiz tarafından tatil ve yaz döneminde çok daha fazla tercih edilmesi sebebiyle, plaj grubunun bu noktada marka algımızı desteklediğini, gençlerin de plaj ürünlerinde farklı bir sese ihtiyaç duyduklarını tespit ettik.” 



YENİ İŞBİRLİKLERİNE İZMA ATACAK



Geçtiğimiz Mart ayında Eda Taşpınar’la güneş ürünlerinde başarılı bir işbirliğine imza attıklarını da belirten Serkan Ağaçkakan, plaj koleksiyonuna yönelik Eda Taşpınar ve ekibinin de kendi yaptıkları araştırmalar sonucunda Collezione ile aynı sonuçlara ulaşmasıyla yollarının bir kez daha kesiştiğini aktardı. Collezione’nin Eda Taşpınar’ın tasarımlarından oluşan “Collezione by Eda Taşpınar Plaj Koleksiyonu” ile müşterilerinin beklentilerine en güzel şekilde cevap verdiklerini aktaran Serkan Ağaçkakan, bu tür işbirliklerinin önümüzdeki dönemlerde de süreceğini belirtti.



“Collezione by Eda Taşpınar Plaj Koleksiyonu”nun tasarımcısı Eda Taşpınar ise lansmanda yaptığı konuşmada, Los Angeles’taki Sunset Bulvarı’ndan ilham alarak hazırladığı koleksiyonun, canlı renkleri ve doğanın eşsiz özellikleri ile birleşerek mükemmel bir sentez yaratmaya çalıştığını aktardı. Taşpınar, koleksiyona yönelik şu bilgileri verdi:



Bikini, mayo, mayokini, pareo, kaftan, terlik, gözlük, plaj çantası ve renkli takıların yer aldığı koleksiyonumuz doğanın canlı renklerini, çeşitliliğini ve güzelliğini yansıtıyor. Modeller hem sezon trendlerinden ilham alıyor, hem de gençlerin kendi tarzlarına adapte edebilecekleri eğlenceli, cesur stiller ortaya çıkarıyor.”  



“Collezione by Eda Taşpınar Plaj Koleksiyonu”, Collezione mağazaları ve Collezione.com dışında sadece, Trendyol.com ve Modagram.com alışveriş sitelerinde satışa sunuluyor. Toplantıda konuşan Trendyol.com Pazarlama Müdürü Tuğba Kardaşlar da böyle bir işbirliği içinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin