İkinci el otomobil almak isteyenlere çağrı yaptı. Bekleyin fiyatlar düşecek diyen Atilla Yeşilada 2024 yılını adres gösterdi. İkince el araba alma zamanı mı?

Otomobil markaları yılın son aylarında faiz ve indirim kampanyası başlattı. Otomobil almak isteyenler de 'fiyatlar daha da düşer mi?" sorusunu sormaya başladı. Ekonomist Atilla Yeşilada, otomobil fiyatlarıyla ilgili çok dikkat çeken bir açıklama yaptı ve 2024 yılında fiyatların düşeceğini söyleyerek, “Beklesin. Kapısına anahtar teslim üstüne para verecekler. Hiç şaka yapmıyorum." dedi. İşte Yeşilada'nın tavsiyeleri...

Google Haberlere Abone ol
İkinci el otomobil almak isteyenlere çağrı yaptı. Bekleyin fiyatlar düşecek diyen Atilla Yeşilada 2024 yılını adres gösterdi. İkince el araba alma zamanı mı?

Ekonomist Atilla Yeşilada 2. el otomobil konusunda “Şimdi mi yoksa 2024’te mi alınmalı” sorusuna çok net sözlerle bir açıklamada bulundu. Yeşilada 2. El araba fiyatlarının 2024’te düşeceğini öngördü.

Atilla Yeşilada 2. El araba alma konusunda kafası karışan vatandaşa dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Mesele Ekonomi sosyal medya kanalına konuk olan ekonomist Atilla Yeşilada kendisine sorulan “ 2. El otomobil alacağım. Şimdi mi alayım yoksa 2024’ü bekleyeyim mi” sorusuna cevap verdi.

2024 YILIN BEKLEYİN TAVSİYESİNDE BULUNDU

Fiyatların 2024’te daha da düşeceğini ifade eden Yeşilada “Beklesin. Kapısına anahtar teslim üstüne para verecekler. Hiç şaka yapmıyorum. Türkiye Berat Albayrak’la Nureddin Nebati arasında finansa baskılama dönem uygulandı. Yani hem faizler düşük tutuldu hem kur baskılandı. İnsanlar getiri bulamadı. Bizim gibi orta gelirli olanlar Devlere güvenip parasını BES’e yatıranlar servetlerinin yarısını kaybettiler. Bu yüzde millet haklı olarak tabi parasına göre en zengin konut oldu. Daha az zengini araba aldı Biraz daha az zengini ikinci el araba aldı. Şimdi onlar tabi artık fareli köyün kavalcısına parayı geri ödemenin zamanı geldi” diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin