İkinci bir duyuruya kadar o seferler yapılmayacak! Meteoroloji fırtına uyarısı yaptı: Ulaşımda seferler duraklatıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara bölgesinde etkili olacak fırtına için uyarı yapmıştı. İstanbul Valiliği de yapılan uyarıların ardından vatandaşları tedbir almaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Etkili olan olumsuz hava koşulları deniz ulaşımını aksattı. Şehir Hatları'ndan gelen açıklamaya göre, deniz seferleri etkili olan fırtına nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacak.

Google Haberlere Abone ol
İkinci bir duyuruya kadar o seferler yapılmayacak! Meteoroloji fırtına uyarısı yaptı: Ulaşımda seferler duraklatıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Bu sabah etkisini göstermeye başlayan lodos nedeniyle şehir deniz ulaşımında da aksamalar yaşandı. Bostancı-Moda-Kadiköy-Kabataş hattı seferileri Moda iskelesine uğrayamadan gerçekleştirildi.

Şehir Hatlarının, Kınalıada - Burgazada-Heybeliada-Büyükada seferleri elverişsiz hava ve deniz koşulları nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar iptal edildi. Aynı şekilde Avcılar-Bakırköy-Yenikapi- Kadıköy, Beşiktaş-Adalar seferleri de lodos sebebiyle yapılamıyor. Sefer durumları Şehir Hatlarının sosyal medya hesaplarından anlık olarak duyurulacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin