İkimizin Sırrı dizisinden iki yeni afiş

Bir anne ile kızının hayatta kalma mücadelesini anlatan İkimizin Sırrı dizisinin çekimleri çekimleri hızla devam ediyor. atv'nin yeni dizisinden iki afiş paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
İkimizin Sırrı dizisinden iki yeni afiş

Yapımcılığını Üs Yapım Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı dizinin başrollerini paylaşan Leyla Feray, Aras Aydın ve Ahsen Türkyılmaz’ın yer aldığı afiş ise sosyal medyada beğeni topladı.

Bir anne-kız hikayesi

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

Çok yakında atv ekranında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Tülay Günal, Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengirlioğlu, Irmak Örnek, Deniz Hamzaoğlu, Sacide Taşaner, Tarık Uğur Özenbaş ve Mina Koyuncular gibi isimler de yer alıyor.

Tanıtımı izlemek için TIKLAYIN

İşte, İkimizin Sırrı dizisinin yeni afişleri;

İkimizin Sırrı dizisinden iki yeni afiş - Resim : 2

İkimizin Sırrı dizisinden iki yeni afiş - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin