İki yıl NTV'de çalıştınız ve geçtiğimiz Temmuz ayında kanaldan ayrıldınız. Kısa bir ayrılıktan sonra tekrar ekranlara dönme süreci nasıl oldu?

Medyatava, Jülide Ateş'e sordu!

Google Haberlere Abone ol
İki yıl NTV'de çalıştınız ve geçtiğimiz Temmuz ayında kanaldan ayrıldınız. Kısa bir ayrılıktan sonra tekrar ekranlara dönme süreci nasıl oldu?

Ekranların deneyimli sunucusu Jülide Ateş, 2012 yılında NTV ile anlaşmış ve geçtiğimiz Temmuz ayında kanalla yollarını ayırmıştı. 



24 yıldır sektörde olan ve haber programlarını usta bir sunumla izleyiciye aktaran deneyimli sunucu, kısa süren sessizliğini bozdu ve ekranlara geri dönme kararı aldı.



Habertürk TV ile anlaşan Jülide Ateş, bundan böyle kanalın 'Gündüz Kuşağı' haberlerini sunacak. 



Medyatava, Habertürk TV ile ekranlara dönen deneyimli sunucu Jülide Ateş'e, teklifin nasıl geldiğini ve bu kararı nasıl aldığını sordu.



MT: İki yıl NTV'de çalıştınız ve geçtiğimiz Temmuz ayında kanaldan ayrıldınız. Kısa bir ayrılıktan sonra tekrar ekranlara dönme süreci nasıl oldu?



Jülide Ateş: Aslında bu dönem devam edip etmeme yönünde bir karar verme aşamasındaydım. Fakat Habertürk'ten güzel bir teklif getirdiler. Dolayısıyla teklifi olumlu buldum ve devam etme kararı aldım. 



Önce 'Ana Haber' bülteni için teklif getirdiler ama çocuğumu göremeyeceğim için 'Gündüz Kuşağı' programını tercih ettim. Sağ olsunlar bu isteğimi kırmadılar ve bu yönde bir anlaşma yaptık. 15 Eylül itibariyle Habertürk TV'de 'Gündüz Kuşağı' haberleriyle izleyicilerle tekrar buluşacağım.



Mesleğini çok seven bir haber spikeriyim. Sunuculuğa devam edeceğim için mutluyum. Heyecanlıyım, çok iyi niyetle ve yüksek motivasyonla başlıyorum. Bütün medya emekçisi arkadaşlarımı da sevgiyle kucaklıyorum.



 



Canan Kaya / Medyatava



canankaya@medyatava.com



twitter.com/kayacnan



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin