İki Yabancı dizisi ne zaman başlayacak. İki Yabancı dizisi hangi kanalda. İki Yabancı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hande Erçel ve Burak Deniz başrolde

İki Yabancı dizisi ekranlara gelmek için gün sayıyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer alacağı İki Yabancı dizisinde Erçel 'Savcı Leyla' Deniz ise 'Kenan' karakterine hayat verecek. Peki İki Yabancı dizisi ne zaman başlayacak? İki Yabancı dizisinin konusu nedir?

Google Haberlere Abone ol
İki Yabancı dizisi ne zaman başlayacak. İki Yabancı dizisi hangi kanalda. İki Yabancı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hande Erçel ve Burak Deniz başrolde

İki Yabancı dizisi heyecanla bekleniyor. 2016 yılında 'Aşk Laftan Anlamaz' dizisinde partner olan iki ünlü oyuncu Hande Erçel ve Burak Deniz, İki Yabancı dizisinde rol alacak. Oyuncuların yanı sıra dizinin yapım ekibinde de başarılı isimler bulunuyor.

İki Yabancı dizisinin yönetmenliğini Adını Feriha Koydum, Yasak Elma, Sadaatsiz gibi dizilerde de yönetmenlik yapan Neslihan Yeşilyurt üstlenecek. 

İki Yabancı dizisinin senaryosunu ise Teşkilat, Maraşlı, Söz, Poyraz Karayel, Sana Bir Sır Vereceğim ibi projelerin de senaristliğini üstlenen Ethem Özışık yazacak. 

İşte İki Yabancı dizisinin konusu ve oyuncuları.

İKİ YABANCI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İki Yabancı dizisinin eylül ayının 2. veya 3. haftasında FOX ekranlarında saat 20.00'da yayınlanması bekleniyor.

İKİ YABANCI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İki Yabancı dizisinde Hande Erçel 'Savcı Leyla', Burak Deniz ise çoklu kişilik bozukluğu yaşayan televizyoncu Kenan rolüne hayat verecek. Meslek hayatında genç yaşında başarıyı yakalayan Leyna, art arda işlenen cinayetlerin sırrını çözmeye çalışacak.

İKİ YABANCI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Hande Erçel - Leyla
Burak Deniz
Gülçin Hatıhan - Şahende (Leyla'nın annesi)
Feridun Düzağaç
Cem Davran

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin