İki ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka kavga etti! 'Herkes hareketlerine dikkat edecek'

Geçtiğimiz günlerde bir partide Mert Ramazan Demir, Kubilay Aka'yı rahatsız etti. Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'le kavga etti.

Google Haberlere Abone ol
İki ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka kavga etti! 'Herkes hareketlerine dikkat edecek'

Geçen pazartesi ünlü isimler OGM Yapım’ın Mecidiyeköy Dada Salon’daki yılbaşı davetinden sonra eğlenceye başka bir mekanda devam etmişti. Ne olduysa partide oldu... Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'in partneri Afra Saraçoğlu'yla samimiyetinden rahatsız oldu. Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Aka, Mert Ramazan Demir'e bağırdı.

ÇİRKİN SÖZLER İDDİASI

İddiaya göre burada Mert Ramazan Demir alkolün de etkisiyle rol arkadaşı Afra Saraçoğlu hakkında çirkin sözler sarf etti Ortam bir anda gerildi. Kavgaya Mert Ramazan Demir'in dizideki sağ kolu Ersin Arıcı da katıldı. Arıcı, Aka'ya tepki gösterdi. Araya girenler kavganın büyümesini engelledi.

'HERKES HAREKETLERİNE DİKKAT EDECEK'

Afra’nın sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’nun yakın dostu olan Kubilay Aka “Herkes hareketlerine dikkat edecek” diyerek Demir’in üzerine yürüdü. Arkadaşları araya girip Aka’yı aracına bindirdi evine yolladı. Ayrıca Kubilay Aka ile Mert Yazıcıoğlu, "Aşk 101" dizisinde birlikte rol almışlardı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin